Rekli su da u filmu nema slađeg dečka. Kada ljudi danas vide Edvarda Furlonga, pitaju se šta se desilo sa tako jadnim detetom. Ne liči na sebe.

Rekli su da je njegov izgled bio potpuno unakažen, a ranije su se šuškale da je on redovan narkoman i da je dao drogu svom trogodišnjem sinu, za kojeg se znalo da se drogirao sa 15 godina. Toliko se zabavljao sa svojim učiteljem da sada kao odrasla osoba krivi društvo što ga nije upozorilo da je počinio “promašaj u životu”. “Niko mi nije rekao, ovo je loše za mene, ja sam dijete, zašto ovo radiš?” Godinama kasnije, rekao je glumac, koji je kao tinejdžer imao veoma javnu vezu sa odraslom ženom.

47-godišnji glumac Edward Furlong sada je poznatiji po svojim skandalima, pravnim problemima i upotrebi droga nego po poslu, a kada se njegove najnovije fotografije pojave u medijima, obično smo iznenađeni šta mu se dogodilo od tada. velike promjene kada je bio na vrhuncu svoje slave.

Kada je imao samo 13 godina, Edward je dobio pozivnicu koja se dogodila jednom u životu – da glumi u filmu “Terminator 2: Sudnji dan”. morbidna veza?

Tokom njegovih dana kao zvijezde u usponu, dogodio se još jedan događaj koji je obilježio njegov život i na koji je Holivud odlučio da zatvori oči. Drugim riječima, dok je snimao “Terminator 2”, Edward je morao izostati iz osnovne škole koju je završavao.

Zbog toga je ekipa angažovala učiteljicu da podučava mlade glumce kako ne bi previše propustili, a izbor je pao na Jacqueline Dormac. Dvije godine kasnije uslijedilo je snimanje filma “Naša kuća”, a Domakova mu je ponovo bila mentorica.

U jednom trenutku, režiser Tony Beale je ušao u učionicu i vidio učitelja kako se rva Furlonga, koji je tada imao 15 godina, a 29 godina.

Bill ju je, sumnjičav i oprezan, odmah otpustio. Međutim, tetka i ujak koji su odgojili mladog glumca nisu vidjeli ništa neobično u ponašanju Jacqueline Domac i angažovali su je kao Edwardovog ličnog mentora.

https://www.instagram.com/p/CpmQqYrMLgA/?utm_source=ig_embed&ig_rid=67cbad1d-23dc-41b3-bfc5-91f133664415

Međutim, dok je dječak bio u Montrealu na snimanju Brainscana, Edwardova tetka se zabrinula da dječak provodi previše vremena sa svojom učiteljicom, a producentica Michelle Roy otkrila je da rad s dječakom u to vrijeme nije bio ugodno iskustvo zbog njegove veze sa Čuvari su u stalnom sukobu. U roku od 48 sati pokrenuo je sudsko ročište za rješavanje pitanja Furlongovog starateljstva, njegova tetka i ujak su izbačeni sa seta, a majka je ponovo postala njegov zakonski staratelj.

Ubrzo nakon toga, Edward se preselio u dom svoje učiteljice, Jacqueline Domac, i započeli su otvorenu vezu. U međuvremenu, Kalifornija je promijenila svoje zakone o silovanju kako bi omogućila krivično gonjenje odraslih žena koje imaju seks sa maloljetnicima. Edwardov zet Sean Furlong podnio je tužbu protiv Jacqueline Domack, ali je trud bio uzaludan jer je dječak šutio na sve optužbe.

Edvard i Žaklin su potom otputovali u Njujork, gde je on snimao film “Mala Odesa”, a tinejdžer je nazvao svoju majku da joj kaže da ide sam na set. Domakova je kasnije dala izjavu za medije u kojoj je rekla da se nije osvrnula na uznemirujuće aspekte njihovog odnosa i da je pričala samo o poslu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here