Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ova politika privatnosti odnosi se na portal Prioriteti.info  i reguliše način na koji prikupljamo, koristimo, održavamo i otkrivamo informacije prikupljene od korisnika (svaki, “Korisnik”) na veb-sajtu Prioriteti.info . Ova politika privatnosti se odnosi na veb-sajt i sve proizvode i usluge koje nudi portal Prioriteti.info.

Lične identifikacione informacije

Možemo prikupiti lične identifikacione informacije od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada Korisnici posete naš veb-sajt, registruju se na sajtu, popune obrazac, pretplate na bilten, odgovore na istraživanje, i u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, funkcijama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje na našem sajtu. Korisnicima možemo tražiti, po potrebi, ime, e-mail adresu. Međutim, korisnicima će biti dozvoljeno da posete naš veb-sajt anonimno. Prikupljamo lične identifikacione informacije od Korisnika samo ako nam se dobrovoljno dostave. Korisnici uvek mogu odbiti da pruže lične identifikacione informacije, osim što to može ometati određene aktivnosti na veb-sajtu.

NelIične identifikacione informacije

Možemo prikupljati nelIične identifikacione informacije o Korisnicima kada koriste naš sajt. NelIične identifikacione informacije mogu uključivati ime pregledača, tip računara i tehničke informacije o načinu povezivanja Korisnika sa našim sajtom, kao što su operativni sistem i korišćeni internet provajderi i slično.

Analitika i oglasi trećih strana

Mi možemo koristiti analitiku trećih strana kao što je Google Analytics kako bismo pratili i analizirali naše korisnike kako bismo poboljšali naš sadržaj i usluge. Naš sajt može takođe koristiti Google AdSense za prikazivanje oglasa. Google koristi DART kolačiće kako bi prikazivao oglase korisnicima na osnovu njihovih poseta našem sajtu i drugim sajtovima na internetu. Korisnici mogu odbiti korišćenje DART kolačića posetom Google-ovoj politici privatnosti oglasa i mreža za sadržaj na sledećem URL-u: http://www.google.com/privacy_ads.html

Politika kolačića

Naš sajt može koristiti “kolačiće” kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Korisnikov web pretraživač postavlja kolačić na njegovoj tvrdom disku u svrhu vođenja evidencije i ponekad praćenja informacija o njima. Korisnik može izabrati da postavi svoj web pretraživač da odbije kolačiće ili da vas obavesti kada se kolačići šalju. Ako to učine, imajte na umu da neke delove sajta možda neće raditi ispravno.

Prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog sajta, vi potvrđujete svoje prihvatanje ove politike. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo vas da ne koristite naš sajt. Vaša dalja upotreba sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici smatraće se vašim prihvatanjem tih promena.

Kontaktiranje nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, praksama ovog sajta ili vašim odnosom sa ovim sajtom, molimo vas da nas kontaktirate na:

Prioriteti.info  www.prioriteti.info  ili info@prioriteti.info

Ova stranica je poslednji put ažurirana 23.04.2023.