Pravila i uslovi korištenja

Dobrodošli na Prioriteti.info!

Pre nego što nastavite korišćenje naše platforme, molimo vas da pažljivo pročitate i razumete sledeća pravila i uslove korišćenja:

  1. Autorska prava: Svi sadržaji na našoj platformi, uključujući tekstove, fotografije i video materijale, podležu autorskim pravima. Njihovo korišćenje ili distribucija bez dozvole može biti kažnjivo.
  2. Interakcija sa sadržajem: Podstičemo vašu interakciju sa sadržajem, ali očekujemo da to činite na civilizovan i poštovan način. Vređanje, širenje mržnje ili bilo koji oblik neprimerenog ponašanja neće biti tolerisan.
  3. Verodostojnost informacija: Trudimo se da pružimo tačne i verodostojne informacije, ali ne možemo garantovati potpunu tačnost svakog članka. Uvek proverite više izvora pre donošenja zaključaka ili deljenja informacija.
  4. Korisnički sadržaj: Kao korisnici, imate mogućnost da delite svoje misli, komentare i sadržaj na našoj platformi. Međutim, zadržavamo pravo da uklonimo bilo koji sadržaj koji smatramo neprikladnim ili koji krši naše uslove korišćenja.
  5. Zaštita privatnosti: Vaša privatnost nam je važna. Informacije koje delite sa nama biće korišćene isključivo u skladu sa našom politikom privatnosti.

Hvala vam što poštujete naše pravila i uslove korišćenja. Uživajte u praćenju vesti i sadržaja na Prioriteti.info!