Veljko Ražnatović i Bogdana Ražnatović u srećnom su braku dugi niz godina, a nedavno su dobili trećeg sina po imenu Iseye (Isaije).

Uzgoj i prodaja peradi. Od početka izlaska s Tittelom, Ražnatovič je bio simpatičan Tittelu i mirnijem načinu života kojem se kasnije posvetio. Nakon venčanja, par je od njenih roditelja dobio kuću pored kuće u kojoj je Bogdana odrasla. Veljko je tu počeo da se školuje i živi, ​​ali se i uključio u porodični posao porodice Rodić, a ubrzo je deo pretvorio u svoju kuću koju su oni uredili po svom ukusu i potrebama. Vidi se i bokserska vreća kojom je Ražnatović trenirao i pripremao se za naredne šampionske pobjede.

Titel se nalazi na tromeđu Srema i Banata, a priroda koju poseduje odiše svežim vazduhom i prostorom, koji je dragocen za decu također i bazen u kući, gdje djeca i starije osobe najviše vole da provode vrijeme. Rodićeva i Ražnatovićeva kuća ograđena je zidinama. Veliko je nedavno za lokalne medije progovorio o životu van Beograda i priznao koliko mu je vredno biti daleko od gradske vreve. – Sada živim u Tittelu. Sada sam ovdje i pripremam se za takmičenje. Vraćam se u svoje selo i grad me više neće vidjeti. Jedino što sam voleo u Beogradu je očeva kuća u kojoj sam odrastao i ništa drugo. Grad više nije ono što je bio… – rekao je Veljko za Informer.

Ražnatovič s ponosom ističe svoj drugačiji način života, nedavno je objavio video na kojem se vidi kako izgleda njegova štala za svinje. Podsećanja radi, ekipa Curiel je nedavno posetila beogradsku pijacu gde porodica Rodić ima tezgu, kao i meštani iz raznih mesta. Komšije nisu imale ništa osim zahvalnosti.

ŠTA JE NAJBOLJE DA JEDETE ZA VEČERU? Nutricionistkinja Marija nam otkiva dve ključne stvari za dobro varenje

Nutricionista Marija Milanović otkriva šta voli da jede za večeru. Njen savet je jednostavan, brz za pripremu i veoma zdrav jer je večera poslednji obrok u danu, pa nije uvek lako napraviti pravi izbor i izabrati hranu sa manje kalorija. Osjećaj sitosti cijelu noć do doručka sljedećeg dana. Nutricionistica Marija Milanović na našem portalu ističe da je pored izbora namirnica izuzetno važno i vreme jela: „Da biste omogućili bolju probavu hrane i dali osećaj opuštenosti u stomaku, najbolje je najkasnije do prije spavanja 2 sata za večeru “Prvo pripremite piletinu, začinite i ispecite po želji, a zatim narežite na komade. Salatu operite i nasjeckajte po potrebi ili je kupite unaprijed narezanu ako nemate vremena. Dodajte malo cherry paradajza (možete ih prepoloviti ili na četvrtine ako želite). Dodajte narezanu piletinu sa roštilja, dodajte maslinovo ulje, limun i grčki jogurt, te željene začine.

Ovo je praktična večera za koju je potrebno oko 20 minuta da se pripremi i koju možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Nutricionisti nude još jedno rješenje: „Osim ove varijante možete izabrati i svježi sir sa salatom i sjemenkama, te bijelu ribu sa grilovanim povrćem (bakalar, pastrmka, brancin, orade). Isprobajte neki od njenih prijedloga za ukusnu i izdašnu večeru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here