Italijan je ubio svoju djevojku u sedmom mjesecu trudnoće nakon što je otkrio svoju tajnu ljubavnicu tako što je sakrio njeno tijelo u prtljažnik svog automobila prije nego što je ručao sa svojom majkom, saslušano je na sudu.

Barmen Alessandro I., 31, priznao je u ponedeljak na sudu u Milanu da je ubo svoju devojku, Đuliju Tramontano, 29, dok je ležala u kadi sa 37 noževa. Otkrio je da je gledao fudbalsku utakmicu na svom telefonu prije nego što je bacio tijelo svoje djevojke u prtljažnik automobila nakon što je izveo brutalno ubistvo.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=855481336617868&set=a.641509831348354&type=3&ref=embed_post

Sudu je rekao: “Ručao sam u kući moje majke, a tijelo je bilo u autu.” Na video snimku italijanskog javnog emitera Rai vidi se kako izgleda raščupano dok hoda kroz sudnicu s lisicama na rukama i sa dva stražara. Ali prije nego što su čuli verziju događaja bivšeg barmena, glavnim istražiteljima je prikazana njegova historija pretraživanja interneta od šest mjeseci prije zločina, koja je otkrila užasne detalje. Proučavao je koliko je otrova potrebno da se ubije osoba i efekte supstance na trudnice, navodi se u izvještaju. Na video snimku koji je kasnije podijelila policija vidi se kako policija u Milanu pretražuje njegovu torbu i pronalazi otrov za pacove.

Policija je također rekla da je barmen Juliji ubrizgao otrov za pacove mjesecima prije nego što je konačno ubijena, nadajući se da će izazvati pobačaj nakon što mu je rekla da je trudna. Sud je čuo da je on takođe kupio hloroform pod lažnim imenom, Julia se požalila prijateljima i porodici da je bila “drogirana”, a barmen je priznao da je ubio svoju ljubavnicu nakon što ju je upoznao prošle godine dok je još bila trudna. Drugi ljubavnik je bila anglo-italijanska konobarica koja je kontaktirala Juliju nakon što je saznala da je ona njegova djevojka. Žene su se sastale 27. maja 2023. kako bi razmijenile priče o “psihološkom zlostavljanju” koje je Britanac opisao policiji, s dirljivim CCTV snimkom koji je snimio trenutak kada su se strastveno zagrlili dok su napuštali mjesto događaja.

Ali nekoliko sati kasnije, barmen je iznenada napao svoju trudnu devojku, utrčao u kupatilo i izbo je nožem dok se tuširala. Tužioci su rekli da je odlučio da ubije Juliju kada ga je nazvala njegova ljubavnica i rekla mu da je otkrila da ima trudnu djevojku. Čak i nakon što je otkrila da ju je prevario, Julia je navodno odlučila da nastavi živjeti s njim “koliko god je potrebno” zbog njihovog nerođenog djeteta. Ali samo nekoliko sati nakon što se vratila sa sastanka sa konobaricom, izbo ju je na smrt otac njenog nerođenog djeteta. Ubica je u ponedeljak na sudu u Milanu dao šokantno priznanje: – Ubio sam Juliju Tramontano, ali ne znam zašto. Koliko puta sam bio uboden zauvijek će me proganjati. Osoba koja sam bio u tom periodu nije osoba koja sam danas. Sada mogu otkriti istinu. Napravio sam mrežu laži i utopio sam se – rekao je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here