Svakodnevno su internetski portali ispunjeni pričama u koje je nemoguće povjerovati. Tek kada netko koga poznajete prođe kroz nevjerojatan događaj ili se susreće sa sudbinom iz prve ruke, uistinu shvaćate mogućnost čuda. Dopustite mi da s vama podijelim zadivljujuću priču čovjeka koji je imao izvanredno i zadivljujuće osobno iskustvo.

Nakon razorne automobilske nesreće, Abragh Muhamed je oplakivao gubitak svoje supruge, vjerujući da je preminula. Na svoje krajnje čuđenje, suočio se s rekonstrukcijom cijelog događaja u vrlo gledanoj televizijskoj emisiji.

Ne znajući da je preživjela, liječnik ga je obavijestio da je preminula od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći. Dok se obitelj okupila kako bi uživala u popularnoj televizijskoj seriji “Nestala”, ostali su zatečeni kada se supruga neočekivano javila na telefon. Objasnila je da je izgubila kontakt sa suprugom i greškom ostavila svoje ime na njihovoj staroj adresi.

Saznavši zapanjujuću vijest, prijatelji su bez gubljenja vremena obavijestili “udovca” iako ga program nije uključio.

Njegovo iznenađenje bilo je očito kada je shvatio da nije bio svjestan činjenice da je netko drugi položen na počinak, dok je njegova supruga, bez njegova znanja, zapravo bila živa.

Fokus istrage vrti se oko dugotrajne odsutnosti žene i njezine lokacije u razdoblju od dvije godine. Jedna od mogućih teorija kaže da je mogla naići na gubitak pamćenja.

  • Živeći u šarmantnoj alpskoj zajednici Azilal, primila je turobnu dijagnozu od medicinskih stručnjaka nakon incidenta – činilo se da su njezini izgledi za preživljavanje maleni, ali težina bolničkih troškova i dalje ostaje. Po povratku u njihovu nastambu čekala ga je tužna poruka koja je otkrivala njezinu tragičnu smrt po njegovom dolasku. Nakon toga mu je predan kovčeg s ostatkom za koji je pretpostavio da je njegova supruga, a on ga je položio na vječni počinak.

Dodatne vijesti:

Danas slavi 69. rođendan Sonjička Bajramnjan, bivša odgajateljica biologije i kemije u seoskoj školi u Armeniji. Tijekom svojih slobodnih sati postigla je izvanredna postignuća u području održive poljoprivrede. Iako se ovim poslom bavi već dulje vrijeme, kroz angažman u projektu EU-GAIA, koji financira Europska unija, stekla je duboko razumijevanje značaja održivosti u području uzgoja hrane.

Kao gorljivi zagovornik revolucionarnih poljoprivrednih metoda, Sonjička je u sklopu ovog programa dobila najsuvremeniji staklenik. Ova najsuvremenija struktura prostire se na otprilike 130 četvornih metara i maksimalno iskorištava resurse. Opremljen je ključnim elementima uključujući ventilacijski sustav, sustav za navodnjavanje kap po kap, sustav solarne energije od sedam kilovata i kompaktni motor s kormilom. Ukupna vrijednost ovih komponenti iznosi 10.000 eura.

Sonjičkina nabava staklenika, koju je velikodušno dodijelila Europska unija, zapalila je val inspiracije u selu, posebice u području unaprjeđenja zelene poljoprivrede. Mnogi seljani izrazili su svoju želju da sudjeluju u sličnim nastojanjima, težeći implementaciji ovih praksi u svojim budućim nastojanjima. S druge strane, druga skupina razvila je pojačanu fascinaciju kupnjom izuzetnih proizvoda koje uzgajaju Sonjička i njezina obitelj. Osim toga, postoje pojedinci koji aktivno traže Sonjičkino vodstvo, želeći otkriti tajne održavanja kućanstva koje odražava njezino vlastito—kućanstva koje cvjeta uz hranjivu hranu iz održivih izvora.

Sa željom da pozitivno utječe na svoju zajednicu, uspješna farmerica posvećuje se pomaganju svojim susjedima. Potpora može imati različite oblike, uključujući pružanje vrijednih resursa poput sadnica ili usjeva iz staklenika.

Mještani su ove godine doživjeli devastaciju svojih sadnica zbog nepredviđenih elementarnih nepogoda i tuče. Srećom, naš je staklenik ostao neoštećen, što mi je omogućilo da velikodušno besplatno opskrbim cijelo selo povrćem koje sam uzgojio.

Cijenjena prosvjetna djelatnica i poljoprivrednica pionirka, koja je preuzela dužnost više savjetnice seoskih žena, ističe iznimnu važnost pravovremene implementacije u sferi ratarstva i poljoprivrede.

Propust da se posvetite svojim trenutnim obavezama i njihovo odgađanje za sljedeći dan dovest će do pada produktivnosti i napredovanja. Apsolutno je neophodno pravovremeno ispunjavati svoje obveze. Kao što poslovica kaže, posvetiti se jednom danu marljivog rada može vas održati cijelu godinu.

Europska unija ima brojne programe i nastojanja posvećena pomaganju pojedincima koji žive u zemljama članicama i onima koji putuju diljem Europe. U Srbiji je učinkovito izveden projekt inspiriran Armenijom. Ako vas zainteresira priča o 69-godišnjem umirovljenom prosvjetnom djelatniku koji je postigao izvanredna postignuća u poljoprivrednom sektoru, potičem vas da istražite niz mogućnosti dostupnih na web stranici EU Opportunities.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here