Zorica Brunclik je postigla ono što je malo kome pošlo za rukom. Kao legendarna pevačica, postala je jedna od najvećih zvezda u regionu. Osim svoje uspešne muzičke karijere, Zorica je i majka četvoro dece. Njena prva ćerka rođena je iz veze sa fudbalerom.

  • Ne bi to bilo tako nevjerojatno da ikona folk glazbe nije sama odgojila svoje troje djece. Dok je prva kći Zorice Brunclik rođena iz veze, drugo dvoje djece utjecajne folk umjetnice rodilo je iz njena tri braka.Zorica Brunclik u jednom je intervjuu otkrila da je svojoj prvoj kćeri dala prezime Kemiš, a djecu je zbog nedostatka podrške očeva često vodila sa sobom na koncerte.Zorica je prije braka s Miroljubom Aranđelovićem bila u dva braka i jednoj ljubavnoj vezi koja je rezultirala rođenjem troje djece. Identitet oca njene najstarije kćeri Marije ostao je nepoznat, ali se doznaje da je njen prvi suprug bio harmonikaš Ljuba Kešelj, s kojim je dobila kćer Miljanu. Zoran Tutuć, također harmonikaš, njezin je drugi suprug i otac sina Đorđa.

Prema navodima medija, pjevačica Marija je rođena u vanbračnoj vezi sa poznatim nogometašem Ahmedom Ćelovićem iz Priboja. Priča se da ga je Zorica, duboko zaljubljena u Ćelovića, molila za obvezu, no on je odbijao bilo kakvu obavezu.Unatoč tome što je svjesna identiteta svog biološkog oca, Marija je odlučila nositi majčino prezime, a uzela je i nadimak svog očuha, kojeg duboko smatra svojim pravim ocem.

Marija, za razliku od ostalih pjevačičinih potomaka, apstinira od društvenih mreža i bježi od svjetla reflektora. Unatoč akademskom bavljenju medicinom, odlučila se za karijeru pjevanja, a sretnici koji su iskusili njezin talent potvrđuju njezino iznimno majstorstvo, poput njezine majke.

Svoj aktivan pjevački angažman i predanost samousavršavanju Marija je iskazala kroz svoj rad. Spomenula je i svoju težnju za afirmacijom sudjelovanjem na festivalu. Iako je Marija priznala da su joj majka i očuh spremni pomoći, naglasila je važnost komuniciranja svojih specifičnih potreba s njima

BONUS TEKST:

Zorica Brunclik: Život, Karijera i Porodične Priče

Uvod

Zorica Brunclik je ime koje je sinonim za muzičku legendu na Balkanu. Rođena je 29. juna 1955. u Beogradu, a njena karijera koja traje više od četiri decenije, obeležena je ne samo uspehom na muzičkoj sceni već i zanimljivim životnim pričama koje su oblikovale njen put do slave. Ova žena, poznata po svom prepoznatljivom glasu i živopisnom izgledu, nije samo muzička ikona već i majka četvoro dece. Njena prva ćerka rođena je iz veze sa fudbalerom, što je samo jedan od zanimljivih aspekata njenog ličnog života.

Rani Život i Početak Karijere

Zorica je odrasla u Beogradu, u porodici koja se suočavala sa brojnim izazovima. U mladosti je pokazivala interesovanje za muziku, a talenat je nasledila od majke koja je takođe pevala. Njena muzička karijera započela je u tinejdžerskim godinama, kada je počela da peva na lokalnim događajima i u klubovima.

Prvi veliki korak u njenoj karijeri bio je nastup na takmičenju za mlade talente, gde je osvojila nagradu i privukla pažnju muzičkih producenata. Njeno ime ubrzo je postalo poznato širom Jugoslavije, a pesme poput “A što ćemo ljubav kriti” postale su hitovi.

Uspon na Muzičku Scenu

Tokom 1970-ih i 1980-ih, Zorica je postala jedno od najprepoznatljivijih imena u folk muzici. Njen karakterističan glas, uz energične i emotivne nastupe, brzo su joj doneli popularnost. Skladatelji su se utrkivali ko će napisati pesme za nju, a Zorica je uspela da izgradi jedinstven muzički stil koji je spajao tradicionalne narodne elemente sa modernim aranžmanima.

Njeni albumi su se prodavali u milionskim tiražima, a pesme poput “Ne dam ti da ostariš” i “Đelem, đelem” postale su nezaobilazni deo repertoara u svakom domaćinstvu. Ova popularnost donela joj je brojne nagrade i priznanja, čime je učvrstila svoje mesto među najvećim zvezdama na Balkanu.

Porodični Život i Lične Priče

Zorica Brunclik nije samo uspešna pevačica; ona je i majka četvoro dece. Njena prva ćerka rođena je iz veze sa fudbalerom. Ovaj period u Zoricinom životu bio je posebno izazovan jer je balansirala između karijere koja je bila u usponu i obaveza kao majke. Uspevala je da se posveti svojoj ćerki i pruži joj ljubav i podršku, uprkos zahtevima muzičke karijere.

Nakon te veze, Zorica je nastavila dalje i udala se za Kemiša, poznatog harmonikaša. Njihov brak postao je jedan od najpoznatijih na muzičkoj sceni, a zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove. Njihova ljubav i partnerstvo bili su inspiracija mnogima, a Kemiš je često bio ključna podrška u Zoricinoj karijeri.

Karijera Tokom 1990-ih i 2000-ih

Tokom 1990-ih, Zorica je nastavila da dominira muzičkom scenom, uprkos turbulentnim vremenima u regionu. Njeni albumi nastavili su da osvajaju srca publike, a koncerti su privlačili hiljade fanova. Zorica je uspešno premostila izazove tranzicije i prilagodila se promenama u muzičkom ukusu, ostajući relevantna i popularna.

Njeni nastupi su postali sve sofisticiraniji, a saradnja sa najboljim muzičarima i producentima donela je novu dimenziju njenoj muzici. Pesme iz ovog perioda, poput “Znam da je kraj” i “Moja zemlja”, pokazale su njenu sposobnost da se razvija i ostane aktuelna.

Povratak i Novo Doba

U poslednjim decenijama, Zorica je nastavila da nastupa i snima muziku, ali i da se posveti drugim interesovanjima. Njeno ime ostaje sinonim za kvalitet i autentičnost, a novi albumi i singlovi i dalje nalaze put do publike. Pored toga, Zorica se sve više angažovala u humanitarnim akcijama i projektima koji promovišu kulturu i umetnost.

Njena posvećenost muzici i ljubav prema publici nisu oslabili. Zorica redovno nastupa na koncertima i festivalima, gde okuplja fanove svih generacija. Njena karijera služi kao inspiracija mnogima koji sanjaju o uspehu u muzičkom svetu.

Zorica kao Majka i Supruga

Kao majka četvoro dece, Zorica je uvek težila da pronađe ravnotežu između posla i porodice. Njena prva ćerka, rođena iz veze sa fudbalerom, odrasla je uz majku koja je morala da kombinuje koncerte, snimanja i turneje sa roditeljskim obavezama. Zorica je uvek isticala koliko su joj deca važna i koliko su joj pomogla da ostane prizemna i fokusirana na ono što je zaista važno u životu.

Njen brak sa Kemišom bio je poseban po mnogim aspektima. Kemiš je bio ne samo njen suprug već i muzički partner koji je imao veliki uticaj na njenu karijeru. Njihova ljubavna priča, puna izazova i zajedničkih uspeha, često je bila tema medija i javnosti, ali su oni uvek uspevali da održe svoju vezu jakom i stabilnom.

Zorica Brunclik Danas

Danas, Zorica Brunclik i dalje zrači energijom i ljubavlju prema muzici. Njeni koncerti su i dalje rasprodati, a njena muzika i dalje inspiriše nove generacije. U privatnom životu, Zorica uživa u ulozi bake i posvećuje se svojoj porodici, ali i nastavlja da se bavi humanitarnim radom i podrškom mladim talentima.

Njena karijera služi kao dokaz da upornost, strast i ljubav prema onome što radite mogu prevazići sve prepreke. Zorica Brunclik ostaje simbol uspeha i inspiracije, ne samo kao pevačica već i kao žena koja je uspela da balansira između profesionalnih i ličnih obaveza.

Zaključak

Zorica Brunclik je pravo oličenje muzičke legende čija karijera traje više od četiri decenije. Sa prepoznatljivim glasom i energijom, uspela je da osvoji srca publike širom Balkana. Njena priča je bogata ličnim i profesionalnim iskustvima koja je oblikovala njenu jedinstvenu ličnost. Kao majka četvoro dece, među kojima je i ćerka rođena iz veze sa fudbalerom, Zorica je uspešno balansirala između porodičnih obaveza i zahtevne muzičke karijere. Njena životna priča služi kao inspiracija mnogima, a njen doprinos muzičkoj sceni neprocenjiv je.

Danas, Zorica Brunclik nastavlja da blista na muzičkoj sceni, zrači energijom i ostavlja neizbrisiv trag u srcima svojih fanova.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here