Toni Bijelić, bivši suprug regionalne zvijezde Dragane Mirković, doživio je prometnu nesreću u Opatiji koja je umalo završila kobno!

Toni je bio za volanom svog blindiranog Rolls-Roycea, vrijednog oko pola milijuna eura, koji je pretrpio znatnu materijalnu štetu.

Bijelić je u trenutku nesreće bio u društvu drugih u vozilu, a na sreću nije bilo teže ozlijeđenih. I poduzetnik je u stabilnom stanju.

Naknadno je stigla i kamion dizalica koja je vozilo prevezla u Beč, a Toni je nastavio dalje s prijateljima koji su došli po njega. Izvještaji pokazuju da je na automobilu pričinjena šteta od oko 100.000 eura.

Prema priopćenju za medije, PU primorsko-goranska javlja da je u parkirani osobni automobil naletio vozač koji je upravljao vozilom njemačkih registarskih oznaka. Nakon ovog početnog udara, vozač je izgubio kontrolu zbog zanošenja vozila i potom udario još dva parkirana automobila.

Kako javlja 24 sata, policija je izvijestila da je dolaskom na lice mjesta u blizini vozila koje se povezuje s prometnim događajem zatekla 51-godišnjeg državljanina Austrije.

Pojedinac je, zatečen, izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu i primijetio da je vozač napustio mjesto ne dajući nikakve informacije ili detalje o vozilu vlasnicima oštećenih automobila. U prometnoj nesreći srećom nije bilo ozlijeđenih osoba.

Sutradan su se 51-godišnjak iz Austrije i 36-godišnjak iz Srbije obratili u Policijsku postaju Opatija, gdje je jedan od njih obavijestio nadležne da je upravljao vozilom koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći, jer stoji u priopćenju.

Dodatnim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je krivac prometne nesreće 51-godišnjak koji je vozilom upravljao uz izmjerenu količinu alkohola u krvi od 1,66 g/kg te je prekršajno kažnjen sukladno Propisima o cestovnom prometu.

U priopćenju se nastavlja u kojem se napominje da je osumnjičeni 36-godišnjak, koji se za vrijeme prometne nesreće nalazio izvan Republike Hrvatske, kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo davanja lažnog iskaza iz Zakona o zaštiti na radu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here