• Kreativni direktor popularne muzičke produkcije “Grand”, Saša Popović, nedavno je privukao pažnju javnosti svojim privremenim odsustvom iz medijskog sveta zbog zdravstvenih problema. Ova situacija nije prošla nezapaženo, a kolege su se potrudile da pruže informacije o njegovom stanju, ističući optimizam i podršku. Uslijedilo je niz špekulacija o zdravlju Saše, mnogi su nagađali, ali Saša se drži on je jak čovjek.

U najnovijem izdanju emisije “Amidži šou”, Žika Jakšić, Popovićev blizak prijatelj i saradnik, podelio je ohrabrujuće vesti. Prema njegovim rečima, Saša se oseća bolje, a njegov duh ostaje čvrst. “Sale je bolje, najbolje rečeno.  Pre neki dan je bio do studija Granda i pozdravio se sa svima. To je najvažnije i daje nam nadu da će sve ići na bolje,” rekao je Žika, naglašavajući da je važno imati takav pozitivan stav u teškim trenucima. Saša je jak čovjek i uskoro se vraća na snimanje Zvezda Granda.

Osim Žike, o Popovićevom stanju govorio je i Aleksandar Milić Mili, producent i muzički direktor, koji je takođe prisustvovao snimanju novih epizoda “Zvezda Granda”. Mili je istakao da su on i Popović u redovnom kontaktu, što dodatno ukazuje na to koliko je Popović aktivan i koliko se bavi projektima čak i kada nije fizički prisutan. “U kontaktu smo naravno, i uskoro se vraća. Sve je top, ali on mnogo fali,” priznao je Mili, dodajući da Popović prati sve što se dešava na snimanjima.

O stanju Saše Popovića govorila je i Vesna Milanović, PR menadžer “Grand” produkcije. Ona je istakla da se Popović očekuje u produkciji vrlo brzo, te da je trenutno odsutan isključivo zbog svog zdravlja. “Saša će nam se brzo priključiti, a onda će vam i on sam reći sve na tu temu. On sve prati, ništa nismo uradili u Grand produkciji a da Popović to nije ispratio. U kontaktu smo svakodnevno i imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo, u zavisnosti od toga koliko smo bili profesionalni,” izjavila je Vesna. Saša jednostavno radi od kuće, pomaže nam svima i daje nam savjete kako i šta da uradimo.

Takođe, napomenula je da Popović nije hospitalizovan, što može umiriti njegove brojne obožavatelje. “On je celo leto vredno radio, bio je na audicijama u Beogradu, Nišu, Tuzli i Sarajevu. Cela sezona je završena do trenutka kada kandidati treba da ispadaju,” dodala je Vesna, ukazujući na njegovu posvećenost i radnu etiku.

Saša Popović je poznat po svom doprinosu domaćoj muzičkoj sceni, ali i po vođenju raznih muzičkih takmičenja koja su postala popularna među gledaocima. Njegov stil vođenja i sposobnost da prepozna talente doprineli su uspehu “Zvezda Granda”, a njegov povratak će sigurno biti sa nestrpljenjem iščekivan od strane obožavatelja i kolega.

Popovićeva odsutnost je za mnoge bila iznenađujuća, ali je ujedno podstakla i mnogo solidarnosti i podrške unutar muzičke zajednice. Njegovi prijatelji i saradnici su se trudili da obezbede kontinuitet produkcije, istovremeno pružajući podršku Popoviću da se oporavi.

Sve u svemu, saznanja o njegovom poboljšanju pružaju nadu da će se Saša Popović uskoro vratiti na svoje mesto u muzičkoj industriji, gde mu je i mesto. Njegova posvećenost poslu i zdravlju s pravom inspiriše mnoge, a njegov povratak donosi novu energiju i entuzijazam u svet muzike koji je zasigurno iščekivan. U vremenu kada je važno imati pozitivne uzore, Popović ostaje svetla tačka na domaćoj sceni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here