Šokantna Priča iz Indonezije: Mladoženja Otkriće da je Oženjen Muškarcem
U iznenađujućem obratu događaja koji se dogodio u Indoneziji, mladoženja A.K. (26) doživio je šok kada je otkrio da je njegova nevjesta, Adinda Kanza, zapravo muškarac. Ova priča započinje na društvenim mrežama, gdje su se A.K. i Adinda upoznali putem Instagrama 2023. godine. Njihova veza brzo je napredovala i ubrzo su odlučili kruniti svoju ljubav brakom. Međutim, ono što se činilo kao romantična bajka brzo se pretvorilo u noćnu moru. Mladoženja je ostao zatečen kada je saznao šta je oženio.

Adinda, koja je dosljedno nosila tradicionalni muslimanski nikab, uspješno je skrivala svoj identitet. A.K. je mislio da je pronašao ljubav svog života, ali su sumnje počele rasti već nakon dvanaest dana braka. Adinda je izbjegavala fizičku blizinu, koristeći izgovore poput menstrualnih ciklusa i lošeg zdravlja, što je A.K. navelo da posumnja u njene namjere. Dugo vremena je odugovlačila da ispunjava bračne obaveze, odbijala je to na svaki mogući način, izmišljajući razne laži kako bi to spriječila.

Nakon što je odlučio istražiti Adindinu prošlost, mladoženja je otkrio da njezini roditelji žive u blizini, potpuno neinformirani o njegovom braku. Kada ih je posjetio, iznenađenje je bilo obostrano: roditelji su bili šokirani saznanjem da je njihov sin zapravo prevario A.K. i da je Adinda, koja se predstavljala kao žena, zapravo muškarac. Policija je potvrdila da je Adinda nosila ženstveni ton glasa i imala sve karakteristike žene, što je dodatno zbunilo A.K.

Prema izvorima bliskim istrazi, Adinda je uspješno zavarala ne samo svog muža već i vlastite roditelje, koji nisu imali pojma o njegovoj seksualnoj orijentaciji ili vezi sa A.K. 

Motivacija za ovu prevaru, kako su kasnije otkrile vlasti, bila je financijska dobit. Adinda je, prema izjavama policije, bila uključena u različite oblike manipulacije i prevara, koristeći lažni identitet kako bi zavarala muškarce i žene. Policija je istaknula da je prevara bila sistematična, a Adinda se često predstavljala kao idealna supruga, koristeći svoje vještine zavođenja kako bi pridobila povjerenje svojih žrtava.

Ovaj slučaj je privukao veliku pažnju javnosti, s brojnim reakcijama na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili šok i nevjericu, dok su drugi komentirali kako ovakvi incidenti ukazuju na potrebu za većom pažnjom prilikom upoznavanja s osobama na mreži. U društvu koje je još uvijek duboko ukorijenjeno u tradiciji, ovakva prevara izaziva ozbiljna pitanja o identitetu, poštovanju i povjerenju.

Nakon što je prevara otkrivena, policija je brzo uhitila Adindu, koja se suočava s optužbama za prevaru. Ako se dokaže krivnjom, mogla bi biti osuđena na maksimalno četiri godine zatvora. Istraga se nastavlja, a vlasti su najavile da će se dodatno fokusirati na sprečavanje sličnih prevara u budućnosti.

  • Ukoliko stupite u vezi preko online veze, bitno je da prvo istražite osobe ovaj slučaj vam može biti dokaz za to.  U svijetu u kojem se identiteti često mogu zamijeniti ili lažno prikazati, ovakvi slučajevi postavljaju dodatna pitanja o istini, ljubavi i vjerovanju. Na kraju, A.K. se našao u situaciji koja će ga zasigurno obilježiti za cijeli život, dok se suočava s posljedicama emocionalnog razočaranja i gubitka povjerenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here