Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je ugostila koleginicu Gocu Tržan u svojoj emisiji, gde su razgovarale o svojim karijerama, poznanstvu i saradnji koja ih je spojila. Tokom razgovora, Ceca je otkrila zanimljiv detalj o tome kako je Goca učestvovala u njenoj muzici kao prateći vokal.

Ceca se sa osmehom prisetila trenutka kada je Goca snimala prateće vokale za pesmu “Nevaljala”. “Kada je došlo vreme za snimanje, ja sam došla u studio i kukala kako mi se ne da raditi, a Goca je odjednom iskočila i rekla: ‘Šta je, zvezdo! Moraš da radiš? Šta kukaš, ulazi u studio odmah!'” – prepričala je Ceca, ističući Gocinu energiju i motivaciju.

Ova anegdota dodatno osvetljava njihov odnos, kao i podršku koju pružaju jedna drugoj u trenutku kada je najpotrebnije. Također, nedavno su se pojavile informacije o Cecinom honoraru u “Zvezdama Granda”, što je dodatno podiglo interes javnosti.

S obzirom na dugogodišnju karijeru i status obiju pevačica, njihova saradnja i prijateljstvo predstavljaju još jedan primer podrške i zajedništva u svetu muzike.

BONUS ČLANAK: 

Zorica Marković nedavno je otvoreno govorila o brojnim temama iz sveta estrade, a posebno se osvrnula na svoj odnos s Gocom Lazarević i rijaliti program “Elita 8”. U razgovoru je istakla da je trenutno više fokusirana na građevinski sektor, naglašavajući kako je već dovoljno pevala i punila dvorane sama, bez pomoći drugih.

Kada je reč o njenom medijskom ratu s Gocom, Zorica je izrazila da ne želi dalje davati značaj toj situaciji. “Ja nju volim, ali malo previše tupi,” izjavila je, dodajući da se prepoznaje u njenim rečenicama. Takođe je kritizirala način na koji se Goca ponaša, upitavši se koliko ozbiljnih pevača je bilo u rijalitiju, kao što su Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac, i izrazila nezadovoljstvo što Goca više posvećuje pažnju drami nego svojoj karijeri.

Osim toga, komentarisala je povratak Anđele Đuričić u rijaliti, ističući kako voli Gastoza, za koga smatra da je odličan izbor za rijaliti jer je zabavan i duhovit. Kada je reč o kontroverznoj slici Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, Zorica je priznala da je iznenađena, ali nije želela doneti zaključke bez više informacija.

U vezi s prevarom Borislava Terzića Terza, Zorica je bila veoma kritična, smatrajući da je situacija s njegovom trudnom verenicom Milicom izuzetno tužna. “To su neiživljena stvorenja,” rekla je o Terzijevom ponašanju, dok je Sofiju nazvala “odvratnom”.

Na kraju, kada je upitana ko je nju najviše oduševio u ovoj sezoni, Zorica je spomenula Gastoza, Kadru i Božu iz Hrvatske, dajući do znanja da su oni zaista obeležili ovu sezonu rijalitija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here