Pjevačica Dara Bubamara sinoć je, 4. listopada, trebala imati koncert u Bosni i Hercegovini, ali ga je zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile dijelove ove zemlje odlučila otkazati u znak poštovanja prema žrtvama i njihovim obitelji.

Ona je na pozornici, pred publikom, emotivno obrazložila svoju odluku o odgodi koncerta, ističući da kao čovjek osjeća tu tragediju.

Dame i gospodo,

Prije svega, hvala vam što ste me pozvali večeras. Nažalost, sinoć se u Bosni i Hercegovini desio događaj koji ne mogu nazvati drugim imenom nego tragedijom. Za mene je ova večer otkazana.

Kao čovjek koji ima dušu i ljudskost, jednostavno ne mogu večeras stati na pozornicu i nastupiti. I vjerujem da svatko od vas dijeli isto mišljenje. Ostaje mi samo izraziti sućut obiteljima preminulih. Jako mi je žao što se to dogodilo. Koncert ćemo napraviti drugi put. Hvala vam na razumijevanju. Živa i zdrava – Dara Bubamara sa estrade.

Spomenimo samo da su poplave napravile ogromne štete u gradovima poput Jablanice, Konjica, Kiseljaka, Fojnice i Kreševa.

Potvrđeno je da je 16 osoba ozlijeđeno, dok se 13 vodi kao nestalo. Također, Zdravko Čolić je pomogao žrtvama katastrofalnih poplava koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu donirao kamion vode.

Dio paketa već je stigao u Sabirni centar, pišu mediji.

 

 

 

 

Donosimo vam domaći napitak, iz drevne Njemačke, od limuna, češnjaka, đumbira i vode. Sva čuda koja čini za zdravlje vašeg tijela potječu iz ove tri super zdrave namirnice koje imaju moć nevjerojatnog djelovanja i još više pozitivnih zdravstvenih učinaka na naše tijelo. Zdravstvene prednosti:

Ton je još uvijek neformalan:

– Regulacija povišenih masnoća u krvi – Prevencija i liječenje začepljenja arterija Ne propustite Ovako izgleda najzdraviji mogući doručak: Čisti crijeva, jedite ga barem jednom tjedno Evo kako profesionalni kuhari prže luk: gotov u jiffy, puno ukusniji i bez mirisa pržeći se po kući

Čišćenje jetre prirodnim putem – Prevencija umora Uspostavljanje ravnoteže u organizmu borba protiv slobodnih radikala odgovornih za najopasnije bolesti i probleme poput onih vezanih za srce i krvožilni sustav Alma, trebat će vam 4 limuna uz sve 4 velike glavice češnjaka i jedan manji korijen đumbira (u receptu ne piše, ali zamislimo da smo se potrudili pronaći bioproizvod) sve u 2 litre čiste vode. Evo detalja o tome kako pripremiti ovaj prirodni lijek. Operite i nasjeckajte limun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here