Mjesečeva dijeta počinje tek kada Mjesec uđe u bilo koju od svoje četiri faze, za koje smo vam dostavili točan kalendar. Mjesečeva dijeta je specifična dijeta koja se provodi točno 24 sata, a provodi se u razdoblju mladog Mjeseca.

Ovaj plan prehrane postao je poznat zbog tvrdnji da vam može pomoći izgubiti do 3 kilograma u samo jednom danu.

Princip ove dijete je sljedeći – jednostavna je, ali vrlo učinkovita. Tijekom 24 sata trebate piti samo tekućinu. Kao rezultat toga, čisti tijelo i oslobađa višak tekućine. Mjesečeva dijeta, detoksifikuje.

Najveća prednost Mjesečeve dijete je njen detoksikacijski učinak. Jer, prema mišljenjima i vjerovanjima, tijekom faze mladog mjeseca pomaže se tijelu da se oslobodi otrova prirodnim putem, čime se omogućuje veći gubitak težine.

Ovo razdoblje je idealno za post jer razdoblje mladog Mjeseca ima utjecaja na razvoj živih organizama. Stoga može pomoći u čišćenju tijela kako bi se prilagodilo novim materijalima. U lunarnoj dijeti dopušten je samo unos tekućine.

Poželjni su voda i biljni čajevi bez šećera. U slučaju da netko tijekom perioda ove dijete osjeti izrazitu glad, može dodati svježe sokove od voća ili povrća koji će opskrbiti dijetu potrebnim vitaminima i nutrijentima.

Preporučljivo je uzimati 3-4 litre bilo koje tekućine dnevno kako bi se tijelo hidratiziralo i pomoglo u brzoj detoksikaciji. Mjesečeva dijeta može pomoći u mršavljenju ne samo zbog svoje vrlo niske kalorijske vrijednosti, već i zbog ispiranja tjelesne tekućine.

Unutar ta 24 sata tijelo gubi višak vode, čime se manifestira izrazito smanjenje težine. Čak i ako možete izgubiti do 3 kilograma u jednom danu, zapamtite da je većina ove težine težina vode, a ne masnog tkiva.

Mjesečeva dijeta je laka, teška dijeta koja zahtijeva hrabrost i samokontrolu. Ovaj post savršen je ne samo za skidanje kilograma, već i za oslobađanje tijela od toksina i osvježavanje metabolizma. Nakon posta preporučljivo je nastaviti s laganijom hranom kako biste nastavili osjećati lagano i zadržali postignute učinke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here