Prije nekoliko godina liječnica Tatjana Anisimova Bjelous podijelila je svoje neobično iskustvo oživljavanja nakon što je proglašena mrtvom. To je izazvalo veliki interes javnosti. Priča je dramatična jer je umrla tijekom operacije u bolnici u Odesi.

Kada je tri dana kasnije obitelj došla po tijelo, dogodila se nevjerojatna stvar: Tatiana je oživjela. Ova nevjerojatna priča počinje tragedijom, jer kao jedini tamo, njezin suprug Većeslav bio je uvjeren u Tatjanino uskrsnuće i tvrdio je da mu je Bog rekao da je to istina.

Kad se pročitaju kopije napisane umjetnom inteligencijom, Tatiana, majka petero djece, koja je umrla od raka mozga, ali se tri dana kasnije probudila u mrtvačnici, još uvijek predstavlja ključni trenutak koji će započeti njezino nevjerojatno putovanje kroz mnoga kraljevstva zagrobnog života.

Kako je rekla, nakon izlaska iz tijela duša prolazi kroz razne dimenzije, kao što su raj, čistilište, pakao.

U paklu je vidjela najgore stvari, kao što su demoni koji razdiru duše, dok anđeli pišu izvještaj o svakoj pojedinoj izjavi i misli ljudi na zemlji.

Jednom je na tren vidjela svog oca, koji je nakon smrti otišao u raj zbog tog posljednjeg trenutka pokajanja.

Po povratku s izleta kroz različite razine postojanja izvan smrti, Tatjana se ponovno pojavila u svom fizičkom obliku, transformirana i obogaćena novim spoznajama. Kaže da je njezina Božja misija govoriti o svojim iskustvima i prenijeti poruku Gospodnju.

Tatjiana priznaje svoje grijehe, govoreći: “Žrtvom Sina Božjega na Kalvariji”, koja joj je oprostila grijehe.

Predana širenju Božje riječi, sada gorljivo potiče druge na pokajanje i zahvalnost. Ova priča postavlja mnoga pitanja o tome kakav je život nakon smrti.

Čak i da se ne vjeruje u takve stvari, slika Bjelousa koju stvara Tatjana Anisimova svakako bi izazvala vrlo zamišljena razmišljanja o životu, smrti i duhovnom nepostojanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here