Danas razgovaramo s udovicom Olivera Dragojevića koja se prisjeća trenutaka iz svog djetinjstva kada ju je Oliver oborio s nogu, iako se tada o njoj pričalo. Javlja nam se i Jelena koja se nakratko susrela s pokretačem društvenih promjena.

Jelenu je pratio deset dana detaljno, bilježeći njezino kretanje. Kad je sjedila u lokalnom baru s prijateljicama, on joj je samo prišao i rekao: “Oprostite, ali ne mogu se otresti osjećaja da vas odnekud prepoznajem!”

Tada sam mu se našalio da vjerojatno taj osjećaj tolike bliskosti dolazi od njegove jurnjave u posljednjih deset dana bez odmora, kako je Vesna ispričala u intervjuu za Giulianinu emisiju na Radio Dalmaciji.

Našao se u teškoj situaciji. Nakon koncerta u Trebinju! U nevjerojatna dva sata ujutro! Nazvao me da će mi organizirati taksi. Nažalost, neprestana zvonjava kućnog telefona poremetila je mir. hodniku, ne ostavljajući mi nikakvu alternativu nego suočiti se s realnošću da sam zbog posla morala biti u bolnici do šest ujutro”, rekla je Vesna, ističući svoju nepokolebljivu podršku u tom izazovnom vremenu.

Tih osam godina bio sam mu sponzor. _Podržavao sam ga dok je prolazio kroz razne životne izazove. Moji su roditelji puno učinili da nam poboljšaju životne uvjete, čak su posuđivali novac za adaptaciju stanova. Želim naglasiti da je u tom periodu u tom stanu živjelo ukupno jedanaest ljudi. Svaki dan bi se ostali ukućani razbježali, a ostali smo samo svekrva i ja.

Sjetila se da je tada njezina svekrva bila istih godina kao ona sada; djelovala je mnogo starije u mojoj percepciji. Iz dana u dan čekao sam njezinu smrt, jer je često opisivala sve svoje dobre razloge za bolest i priželjkivala smrt.

Vesna je razmišljala o ovom događaju prisjećajući se nekih prethodnih interakcija. U privatnom razgovoru otkrila je niz takvih nevjerojatnih i izazovnih iskustava koja su se dogodila.

Životi su im se prvi put ukrstili 1973. godine, a nedugo zatim ovaj slavni par rekao je ‘da’, a njihovo je partnerstvo postalo jedno od najšarenijih u svijetu showbiznisa. Vesna je dugo gajila jednu dugo skrivanu zamjerku o kojoj je, međutim, rijetko govorila.

Pjevač poznat po briljantnim dalmatinskim šansonama zapravo je vodio kontroverzan život koji je samo pojačao njegovu karizmatičnost i uveseljavao javnost.

Godine 2006. izbio je skandal koji je njegovu obitelj doveo u veliki vrtlog, što je posebno pogodilo njegovu suprugu. Pojavili su se napisi koji donekle sugeriraju da je živio dvostrukim životom te da je zapravo bio u vezi s Brankom Marić Muti, bivšom manekenkom koja je najpoznatija kao pjevačeva najveća ljubav.

Branka je s iznimnom dozom hrabrosti izravno prešla na stvar i priznala da je s umjetnikom u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Nešto se događalo između kasnih sedamdesetih i početka osamdesetih. Ali ovo nije kraj priče. Najnevjerojatnije, dirljivo priznanje, koje je malo kome palo napamet, bila je neočekivana Kebina odluka da se razvede od braka s Vesnom, samo zbog ljubavi prema Branki.

Unatoč golemim preprekama koje su joj se našle na putu, takva odlučnost kakva se može i zamisliti u predanosti očuvanju osebujne strasti za kojom se pokriva kao najčudnija od svih vatri, doslovno odbijajući podnijeti i najmanji trunac pritiska. Otišla sam na hitnu pomoć zbog intenzivnog stresa i tjeskobe otkad se sjećam da sam to učinila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here