Astrologija je velika stvar za mnoge ljude; jedni vjeruju u njegovu realnost, a drugi ga uzimaju kao zabavu i, na kraju, kao praznovjerje. Danas ćemo vam reći što astrološki stručnjaci kažu o različitim znakovima zodijaka.

Oni koji su uzbuđeni astrološkim znanjem vjerojatno će se nasmiješiti na sljedeću frazu. Naravno, čini se da svemir ipak nešto favorizira – točnije tri horoskopska znaka, o kojima ćemo danas naučiti.

Mlad Mjesec u Blizancima sutra Vrijeme od 6:37 sati pada na nas sa snažnim energijama u svakom horoskopskom znaku i označava promjene koje će se manifestirati ove jeseni.

Svima onima koji primjećuju ograničenja ili nedostatak slobode u svojim trenutnim situacijama, shvatite da ovaj astrološki događaj postavlja vrlo važnu priliku za transformaciju.

Mlad Mjesec u Blizancima započet će novo razdoblje, pokrećući životni ciklus koji će potaknuti početak potpuno novih potraga. Na primjer, “Mjeseci koji su prethodili jeseni” mogli bi se čitati kao prilika za novi uvid u pitanja vezana uz profesionalne živote ljudi.

Oni koji žele da stvari evoluiraju u svojim komercijalnim poslovima trebali bi znati da su takve evolucije na putu i da će se ostvariti do jeseni 2023. Mlad Mjesec u Blizancima— Snažna, brza i promjenjiva energija. Sposoban za rađanje svježeg gledišta i oživljavanja, posebno u komunikaciji i stvarima koje se odnose na učenje i mentalne sposobnosti.

Ovo razdoblje će dopustiti da prihvaćanje različitosti i transformacije, što je glavna karakteristika Blizanaca, bude dobro izraženo u vašim odnosima s drugima i načinu na koji artikulirate svoje misli.

Mladi Mjesec je sposoban probuditi znatiželju i uključiti um u aktivno razmišljanje; razvit će se veliki interes za istraživanje ideja, dijeljenje uvida i znanja. Najbolje vrijeme za pokretanje novih projekata, nastavak obrazovnih programa ili saznanje kako najbolje razviti vještine i znanja.

Mladi Mjesec u Blizancima će utjecati na sve, a posebno će u fokusu biti Blizanci, Vaga i Vodenjak. Za Vage, mladi Mjesec koji pada u devetu kuću simbolizira veliku priliku za daljnje obrazovanje ili znanstveni rad. Također, budući da je vrlo povoljan trenutak za ovo, konjunkcija je dobar trenutak za organiziranje putovanja koje će vjerojatno označiti “prije” i “poslije” u vašoj životnoj percepciji.

Trenutačni prevladavajući astrološki uvjeti ukazuju na razdoblje osobne metamorfoze, gdje će odluke donesene danas utjecati na budućnost. Ovo je savršen trenutak da krenete u novi pothvat ili na put koji bi mogao duboko promijeniti vaše postojanje. Važan sastanak je na putu za vrijeme mladog Mjeseca u vašoj petoj kući.

Za ljude koji su u vezanim vezama ili u braku, ovo vrijeme je posebno povoljno za razmišljanje o kući i vjerojatno rađanje. Preporučljivo je koristiti astrološku fazu za stvaranje novih odnosa ili povećanje spremnosti za one u vašem unutarnjem krugu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here