Evo znakova da vaš partner gubi interes plus kako se nositi sa situacijom. Znakovi smanjenog interesa bili bi smanjena količina topline ili privrženosti. Fizički izrazi ljubavi vitalni su načini pokazivanja ljubavi u bilo kojoj vezi – to su zagrljaj ljubavi, poljubac ljubavi, dodir ljubavi, ključni načini pokazivanja ljubavi i održavanja intimnosti.

Partnerov prekid ovih ljubavnih činova nakon tog razdoblja može se smatrati emocionalnim povlačenjem. Stoga je nepostojanje takvih radnji svakako razlog za brigu.

To što smo više odsutni u životima drugih ljudi može signalizirati. Ako odjednom vaš partner sve manje vremena odvaja za vas, a svaki izostanak objašnjava drugim razlogom, to može značiti da je interes izgubljen.rewrite<end>

Upoznavanje i izgradnja bliskosti uvelike ovise o sadržajnom zajedničkom druženju. Uklanjanje afirmacija Afirmacije su poput onih podržavajućih izjava koje djeluju kao uvjeravanje da su važni u njihovom životu. Jedan rez u izrazima ljubavi i zahvalnosti može označiti podizanje emocionalne i mentalne odvojenosti.

Kada vidite da vaš partner pokazuje više interesa za druge žene ili traži više afirmacije iz vanjskih izvora, onda je prilično očito da je njegova motivacija da vas impresionira opala. Sasvim je logično da će se u vezi osoba najviše fokusirati na drugog partnera. Većina, ako ne i sva, izgradnja uspješnog odnosa odnosi se na učinkovitu komunikaciju.

Dijalog značajno opada, plus primjećuje se veliki raskol. Lako može ukazivati ​​da nije sve u redu. Kako biste to popravili, morat ćete ući u opušten i iskren razgovor o svojim osjećajima i odgovornostima u vezi. Jedno od takvih zabrinjavajućih ponašanja do kojeg može doći je ako vaš partner svaljuje krivnju na vas umjesto da prizna ono što je on/ona možda učinio. To samo pokazuje nezrelost i neodgovornost unutar veze.

Ako vaš partner ne čini ono što je potrebno i stalno se opravdava da ne provodi vrijeme s vama, to na neki način govori da je možda vaša važnost u njegovom životu smanjena. Predan partner će vas smatrati prioritetom i iskreno će pokušati odvojiti malo vremena za vas usred svih obaveza. Kada se predani partner ne pojavi radi planiranja, to izaziva osjećaje odbacivanja i nepoštovanja.

Na vašem je partneru da pokaže poštovanje uključivanjem vas u svoj život. Nepoštivanje od strane nekoga boli, ali i ponižava osobu. Izlaz iz ovoga je započeti – otvoreno govoriti. Kada oboje uočite priliku za iskreni razgovor o vidljivim promjenama, u otvorenoj i međusobnoj komunikaciji, iznesite problem i recite kako je riješen (rješenje).

Razvijte vlastite potrebe i postavite ograničenja ako je potrebno. Ako vaš partner ne popusti nakon svih vaših razgovora i rasprava, najbolje bi bilo povećati vlastite zahtjeve i postaviti ograničenja. Potražite POMOĆ! Prijatelji/profesionalci vas mogu voditi na vašem putu do razumijevanja i održavanja VEZE.

Ako veza ne sadrži mnogo sreće i ljubavi kao što bi se s pravom očekivalo, radije razmislite o tome da je zauvijek prekinete. Vi imate pravo na takav odnos. Što se tiče glavne točke, mora biti vrlo oprezan protiv bilo kakvih znakova problema u vezi i poduzeti najbolje korake kako bi osigurali sreću i dobrobit za oboje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here