Može se činiti pomalo iznenađujućim da se uobičajeni kupaonski proizvod može koristiti u nekoliko kućanstava. Na primjer, dječji puder lagano posipan po plahtama – kako bi se rashladio i osvježio – može vas odmoriti u snu u toploj ljetnoj noći jer upija tjelesnu vlagu.

Ova praksa spriječit će ugodan miris dok će učinkovito upijati znoj s vašeg tijela— jamčeći udobniju, mirniju noć sna. Ova tvar može učinkovito apsorbirati i asimilirati mast.

Kada se nešto nesretno dogodi i imate masne mrlje na košulji ili na tepihu, to možete lako riješiti nanošenjem dječjeg pudera na to područje.

Ova metoda će raditi s upijanjem ulja i oživjeti materijal; pomlađuje polje književnosti. Pretvorite svoje stare knjige u pomlađeno blago s puderom za bebe. Njegove sposobnosti upijanja vlage osiguravaju da su knjige zaštićene od vlage koja prepušta razvoju plijesni. Za one koji žele imati gušće i gušće, savjetuje se da prije nanošenja maskare na trepavice posipaju malu količinu baby pudera.

Pomaže u borbi protiv nelagode na koži na vrlo učinkovit način, pružajući olakšanje i zaštitu. Za iritaciju kože koja je posljedica trenja nogu, nanesite dječji puder na unutarnju stranu bedara. Uklanja loše mirise koji su impregnirali cipele.

Za osvježenje mirisa stavite baby puder u cipele, unutra, i ostavite prašinu da odstoji. Učinite to preko noći, a ujutro uklonite samo višak pudera. Tako ćete moći nositi svoje cipele sa svježim, obnovljenim mirisom. Ovo doista rješava problem poda koji škripi i stoga je rješenje za izazov koji je pri ruci. Ako imate parket koji škripi i želite ga zaustaviti, samo ga po vrhu lagano pospite s malo dječjeg pudera.

Osim toga, problem se najbolje može riješiti provlačenjem metle kroz prostor između letvica. Ovo će djelovati kao sredstvo odvraćanja mrava. Kako mravi ne bi ušli u vaš stan, prah posipajte ispred vrata ili po prozoru. Tada možete biti sigurni da će sigurno potražiti drugu alternativu.

Manja je bol povezana s depilacijom. Pogotovo ako prije depilacije nanesete puder na noge kako biste ih dodatno zaštitili, bilo bi manje riskantno, što uključuje i korištenje prevrućeg voska. Ovo služi kao zamjena za puder u kamenu. Umjesto da trošite toliko novca na kozmetičke proizvode u prahu kako biste dovršili svoj režim šminkanja, nanošenje samo malo dječjeg pudera na lice može učiniti čaroliju za vas!

Može osvježiti i vratiti vitalnost. Za dobar miris i manje znojenja isprobajte baby puder kao zamjenu za dezodorans. Obilno nanesite ispod pazuha kako biste postigli izvrsnu apsorpciju vlage— učinit ćete da se osjećate svježe i trajat ćete cijeli dan.

Kako biste osvježili prostor za spavanje vašeg psa, lagano posipajte dječji puder preko njegovog kreveta ili deke kako biste osvježili miris. Ima li vaša kosa vlastiti um? U tom slučaju isprobajte ovu frizuru. Pomiješajte dječji puder s praškom za pecivo, oba u jednakim omjerima.

Djeluje poput suhog šampona na vlasi, čineći ih podatnima, au isto vrijeme lakim za rukovanje. Ako želite pojačati miris baby pudera, onda svakako dodajte par kapljica onog eteričnog ulja po želji. Upotrijebite ovu mirisnu kombinaciju tako da je raspršite u zrak unutar željenog životnog okruženja kako biste dobili ugodan miris koji se može lagano proširiti cijelim vašim stanom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here