U jučerašnjem tekstu pisali smo o pjevačici Biljani Sečivanović koja se udala za Aleksandra Nedića. Kaže da je ovo potpuno novi zaokret u njenom životu i potpuno novi početak. Njenim riječima: “Trenutno sam najsretnija osoba – živim život iz bajke sa svojim mužem i našim sinčićem Mteom.”

Bez obzira na to je li netko bogat i poznat ili ne, životne tragedije ne štede nikoga na zemlji, što svi vrlo dobro znamo.

Svatko je morao proći kroz gubitak nekoga tko mu je drag ili suočenje s velikom nedaćom u nekom trenutku u životu, a također je vrlo uobičajeno da se velike zvijezde suoče s takvim nesrećama. Ovaj primjer ovdje je značajan za dokaz te činjenice.

U Zvezdama Granda prvi put se predstavila široj javnosti i mnoge osvojila svojom izuzetnom životnom pričom. U to vrijeme bila je samohrana majka koja je pokušavala zaraditi za život za sebe i svoje dijete.

Međutim, ispod svakog njenog osmijeha krije se duboka tuga. Naime, Biljana Sečivanović iskreno je ispričala kroz koje je sve muke i teškoće prošla u životu. Čvrsto vjeruje da ljubav daleko nadilazi bilo kakve vremenske okvire ili društvene norme te s tim u vezi naglašava da svoju odluku da prihvati prosidbu nije potaknula pokušajem da se ne obazire na tuđa mišljenja i kritičke primjedbe na račun svoje osobe i godina koje ima na.

Ponosno je izjavila da se u svim svojim prijašnjim ljubavnim iskustvima nikada nije osjećala prisiljenom ispuniti uobičajena očekivanja koja se nameću mladenkama, uključujući nošenje bijele vjenčanice. Početak njezine profesionalne glazbene karijere započeo je sviračem harmonike i postavio scenu za njihovu zajedničku kreativnost. Taj je pojedinac potom postao njezina prva ljubav jer je veza posjedovala duboku uzajamnu ljubav u usporedbi s drugima, a započela je kad je on preuzeo ulogu dečka.

Svakog drugog vikenda marljivo se probijala do Zaječara, željno iščekujući njegov povratak sa odsluženja vojnog roka. Ljubav koju smo dijelili nije poznavala granice. Nažalost, njegova pjevačka karijera izazvala je neprijateljske osjećaje njegovih roditelja prema meni, unatoč činjenici da su naše zaruke čak i službeno potvrđene.

Nakon tri godine konačno je završilo. Pokazalo se da je to bilo izuzetno izazovno iskustvo koje me je ostavilo da plačem jako dugo. Oporavak od ove vrste iskušenja zahtijeva dosta vremena. Bilo je to u ovom trenutku mog života kad sam se obvezao da više nikada nikoga neću voljeti bez postavljanja granica i također bez svjesnog napora da zaštitim dio svog srca od potencijalnog emocionalnog odricanja.

Pobjegla sam u Austriju u potrazi za utjehom, a tamo sam pronašla novu romantičnu perspektivu – klavijaturista izvjesnog Bojana, kako ga je Biljana tada otkrila. Inače imam tendenciju da gradim duboke odnose, ali ne ovaj put. Htjeli smo imati zajedničko dijete, pa smo nekoliko puta pokušali jedno od nas dvoje zatrudnjeti, ali, na sreću, nije išlo.

Briznula sam u plač zbog realnosti situacija koje su se razvijale u mom životu. Nakon što sam prethodno pretrpjela nekoliko neuspjelih začeća sa svojom bivšom i dalje ljubavi mog života – konačno sam ostala trudna s tim drugim tipom. Bio je veliki test nastaviti suradnju s Bojanom i njegovim bendom u tako dubokoj tuzi koja me obuzela. Kada su saznali da uskoro odlazim zbog trudnoće, bili su šokirani – pjevačica je doslovno pala sa stolice, kako je kasnije isticao.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here