U ostatku današnjeg članka bavit ćemo se temom kojoj mediji ili društvene mreže posvećuju malo ili nimalo pozornosti. Razmotrit ćemo masno tkivo – za koje se obično smatra da zahtijeva kirurško uklanjanje – i objasniti kako se problem zapravo može riješiti prirodnim metodama bez ikakvih operacija.

 Lipomi, bezbolne kvržice koje se pojavljuju u mnogim dijelovima tijela, poput glave, vrata i ruku, da spomenemo samo neke.

Ove masne izrasline klasificiraju se kao lipomi bez obzira na dob osobe. Dok su konvencionalne metode s uporabom skalpela ili sličnih prilično standardne, neki pacijenti imaju alternativni pristup.

Ovdje se može primijetiti da čak i ako uobičajeni savjeti medicinskih stručnjaka o kirurškoj ili laserskoj eksciziji ne osiguravaju radikalnu održivost bolesti, značajan broj dermatologa potiče prirodne metode liječenja, kao i neki drugi ljudi koji snažno zagovaraju djelotvornost. Masno tkivo se zatim istrlja tako da se ova mješavina nanosi preko masnog tkiva dok ne prekrije cijelu površinu područja. Zatim se ostavi nekoliko sati prije ispiranja.

Ovo zatim treba nanijeti preko masnog tkiva tako da se postigne konzistentan sloj od oko 0,5-1 cm. Zavoj ili tkanina su napravljeni kako bi se izbjeglo lijepljenje materijala za odjeću. Područje može biti vrlo osjetljivo 2 najmanje jedan dan nakon uklanjanja pakiranja; stoga bi prepakiranje ranije moglo biti previše neugodno. Liječenje bi dovelo do nepodnošljivog poboljšanja suzdržavanjem od ponavljanja tretmana sve dok se ne zamijeni u pet različitih vremena; ovo će trajati oko 7-8 dana.

Naslage kolesterola obično se manifestiraju kao žućkaste male uzvišenosti koje podsjećaju na akne i pojavljuju se oko očiju. Općenito, nakon prvog pojavljivanja bit će uporan beskonačno dugo. Njihova konzistencija može biti mekana ili čvrsta. Stoga se ne bi smjela raditi operacija uklanjanja naslaga kolesterola (koja se može izbjeći jer ostavlja veće, podjednako ružne ožiljke, pogotovo kada je osjetljivost čisto estetski problem).

Iako lasersko uklanjanje smanjuje ožiljke, to je još uvijek moguće. Ako je nakupljanje kolesterola posljedica drugih medicinskih problema, bit će potrebno liječenje tih drugih zdravstvenih problema. Oni kojima je dijagnosticiran visok kolesterol ili dijabetes mogli bi imati koristi od promjene prehrambenih navika. Postoji nekoliko prirodnih načina za uklanjanje naslaga kolesterola, a jedan od njih je unos veće količine češnjaka.

Za lijek počnite tako da dobro zgnječite malo češnjaka tako da postignete konzistenciju poput paste, a zatim ga pažljivo nanesite na to područje. Radi udobnosti, možete staviti gazu preko paste ili zatvoriti oči. Nakon 10-15 minuta pastu isperite mlakom vodom. Kako biste postigli najbolje rezultate, radite to svaki dan nekoliko dana zaredom. S jabučnim octom uzmite vatu navlaženu octom i stavite je na flaster.

Ostavite vatu na mjestu na koži 30 minuta prije ispiranja područja mlakom vodom. Idealno bi bilo ponoviti ovu primjenu nekoliko puta tijekom dana. Korisnici koji imaju osjetljivu kožu trebaju razrijediti ocat s vodom prije nanošenja. Da biste dobili najpovoljnije rezultate, nanesite samo malu količinu ricinusovog ulja izravno na naslage kolesterola, istaknuo je pisac, koristeći bris uha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here