Pjevačica Rada Manojlović otkrila je detalje razlaza sa svojim dugogodišnjim menadžerom. Čovjek s kojim je surađivala više od 15 godina – raskinula je suradnju jer ju je, kako tvrdi, godinama varao.

Pjevačica je voditeljsku palicu prepustila rođenoj sestri Maji, a kako su mediji ranije pisali, dogodila se situacija kada ju je bivši kolega “oteo” za 5.000 eura. Vikend

– Zatrpao me, bager me nije mogao otkopati. To interno znaju svi, pa i svi novinari. Bili smo ukućani. Njega mi je kao djevojčici dodijelio “Grand”. Godinama smo radili zajedno i to je puno zarađenog novca. Pukao sam za doček 2022. Rekao sam: Radmila, nećeš više ovako raditi! Pa opet ću pjevati u šatoru, ako treba. Sve je za ljude, na kraju dana ljudi dolaze pod šatore.

Radili smo od 2007. do 2022. godine, ali do 2016. bilo je po “Grandovim pravilima”, pa se tada više kralo od Saše Popovića. Onda su me počeli krasti, a ja sam se zaljubio, pa mi je bilo svejedno imam li novca ili ne. Bilo mi je dovoljno samo živjeti.

Na taj način smo saznali da me potkrada. Kad se moja sestra Maja posvađala s dečkom, osigurao sam joj stan, a Maja je čista suprotnost od mene. Pazi da sve pazi, sve broji… Tako je jedne noći prebrojala novac i rekla: “Ovdje nema novca!” prema meni.

A ja sam rekao: “Ma daj, Majo, ne glupiraj se!” I tada smo ga pozvali, pa sad neću reći njegovo ime, a on je rekao: “Oprostite, djeca su se igrala s kuvertom!”

I tako je novac datirao šest mjeseci… Kulminiralo je stvarno vrlo iznenada odjednom. Nije bilo jasno na koji račun je novac uplaćen… Od brata moje žene, moj, njegov… U pola godine opljačkan sam za iznos veći od pet nula.

Uostalom, kaže ona, “pravdu nisam tražila na sudu”.

– Nisam ga tužio. Ne želim… To je krađa, ali ja sam dobar, a dobar i glup rođena su braća. U redu, to nije ništa vrijedno stresa kroz koji sam prošao. Nisam ništa snimao šest godina, imao sam poljuljano samopouzdanje i tako dalje.

Bit će novca! Ja sam neko ko je rano ostao bez majke, a novac mi nije pomogao ni da je spasim ni da je vratim. Novac koji sada imam, a mogao sam ga imati mnogo više, za mene nije sreća. Što ako poludim i završim u psihijatrijskoj bolnici? Što će mi novac?! – za Blic Rada Manojlović.

Podsjećamo, na ‘pjevačku’ vijest, jedan od najpopularnijih glasova na ovim prostorima – Rada Manojlović iznenada je raskinula dugogodišnju saradnju sa svojim menadžerom Sašom Đurićem.

S Đurićem je surađivala dugo, praktički od početka karijere, a sad se dogodilo da je nažalost shvatila da ju je on samo zlorabio. Dešavalo se da u ta dva dana rada za vikend bude odbijeno i do 5.000 eura. Nije ni slutila da je menadžer dogovorio drugačije brojeve od onih koje joj on kaže – otkrio je svojevremeno za Telegraf izvor blizak pjevačici.

Kako je po tom principu i radio, nije ju nosio samo za nastupe u europskim klubovima, već je to činio i kada je zakazivao privatne zabave i velika događanja.

To se odnosilo i na privatne zabave, kada su je velike tvrtke angažirale da im pjeva na zabavama i slično. Recimo, rekao joj je da je štand ugovorio za 5000 eura, a uzimao je 6500 do 7000. Naravno, plus to što joj je kao menadžer uzimao postotak od 20 posto od cifre koju službeno prijavljuje – otkrio je izvor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here