Već šest godina nema velikog legendarnog narodnog pjevača Sinana Sakića— a njegove se pjesme pjevaju i danas! Iza sebe je ostavio hrpu hitova.

Mnogima je Sinan bio i ostao prepoznatljiv po posebnoj emociji i boji glasa koji je na prvo slušanje imao moć da dira pravo u srce.

Bio je više od 40 godina u braku sa Sabinom Sakić, koja je nedavno za medije otkrila mnoge detalje njihove velike ljubavi i poštovanja.

Njegova i Sabinina ljubav urodila je dvoje djece, Alenom Sakićem i Đulkicom Sakić, a pjevač je i iz prethodnih brakova dobio dva sina, Rašida i Medu Sakić.

Kada je bio poznat kao danas, sarađivao je sa Stefanom Đurićem Rastom. Kad je imao samo šest godina, jako se opekao; zbog toga ga je otac odveo sve do Indije na liječenje; međutim, ožiljci na njegovom licu vidljivi su i danas.

Sakić je u Indiju prvi put došao 1996. godine jer je Alen zadobio tešku ozljedu. Sljedećih nekoliko godina uvijek su se vraćali. Tamo su upoznali duhovnog vođu Sai Babu i često boravili u njegovom hramu. Meditacije su ih opuštale i umirivale, a i tada je mali Alen puno pomogao, Sai Baba je puno pomogao čak i tada, mali Alen.

Sinan je bio fasciniran svime vezanim uz Indiju. Također je prije nekoliko godina kupio kuću u indijskom gradu. No obitelj Sakić prodala ju je 2017. U toj kući živjela im je kći koja je studirala menadžment u Indiji. Sabina i Sinan su često dolazili u Indiju. Sigurno donekle zbog kćeri, ali svakako zato što su htjeli uživati ​​u svom načinu života.

Rođen kao musliman, bio je jedan od prvih koji je svoj duhovni mir pronašao u budizmu. Meditacija ih je opustila i umirila. I zato su se odrekli islama.

No, kćerka se iz Kanade vratila u Srbiju, iako su je roditelji savjetovali da ostane u toj zemlji zbog ljubavi. Sakići su kuću prodali jer se više nije mogla držati jer je jedan od njih često putovao, zbog zdravstvenih i starosnih razloga.

Imala je oštar jezik i bila je jako vezana za oca, zbog čega je bila bijesna zbog cijele ove stvari sa Sinanovom djecom. Ne izdržavši sve probleme s Rashidom, pokojnim problematičnim bratom, iznijela je sve ružne detalje odnosa s obitelji.

Rašid Sakić (45), sin Sinana Sakića, poznatijeg kao Ćelo, iznenada je preminuo dok je služio trogodišnju kaznu zatvora zbog razbojništva u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Sin pokojne pjevačice bio je problematičan i često tražen zbog upadanja u nevolje i policije. Prije tri godine policija ga je uhvatila kako divlja po Loznici, a kako je za njim bila raspisana tjeralica, odmah je poslan na izdržavanje kazne.

Đulkica je svojevremeno tvrdila da je Rašid silovatelj i apelovala da je on čovjek koji je opasan po okolinu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here