Naslov “Ta mjesta otkrivaju četrdesetogodišnju priču koja je bila skrivena, a vrijeme je neminovno donelo” prenosi 40 godina staru skrivenu priču koja je s vremenom neizbježna. Jedna Ana Bekuta’s Najveća Taina Konačno otkrivena.

Budući da je poznata pjevačica, Ana je i majka koja je vrlo rano rodila sina Igora Polića sa samo 17 godina. Mediji istražuju i oživljavaju veliku patnju koju je proživjela s ocem njihova sina.

Izvješća su pokazala da joj se obitelj njezina dečka oštro protivila, da bi na kraju povukla svoju podršku. Njezin život, kao i život njezina nerođenog djeteta, bili su u opasnosti. Sa neobičnom snagom i hrabrošću, izgledala je kao utjelovljenje duha prave lavice, zauzela se za svog sina, nikada nije odustala – zauzela se za svog sina do posljednjih trenutaka za nju koji su joj oduzimali dah. Dubina i iskrenost Anine ljubavi vidljiva je svima.

Sadašnje okolnosti su takve da je Ana nakon toga ponovno uspostavila vezu sa svojim sinom. Ispunjena, sretna žena sada želi zaboraviti prošlost i živjeti do kraja. Popularna srbijanska folk pjevačica Ana Bekuta rođena je 6. rujna 1959. godine kao Nada Polić u Banji kod Priboja. Živi i radi u Beogradu.

U proteklih više od 40 godina karijere skladala je 18 studijskih albuma i još toliko zasebnih kompilacija. Ana je nastupala na brojnim koncertima kako u zemlji tako iu inostranstvu i na mnogim festivalima.

Od 2014. redovita je članica žirija televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Rani život Nada Polić – u umjetničkom svijetu zvana Ana Bekuta – rođena je 1959. godine u Banji kod Priboja. Neimaština je obilježila njihovu svakodnevicu, ali su se i majka Milica, koja je bila kuharica, i otac Branko, koji je bio poljoprivrednik, trudili da svoje kćeri odgajaju u pristojnosti.

Zovu je Ana, ponekad Nada, po dvjema mlađim sestrama Dobrili i Milini. Kad je napunila sedamnaest godina, zatrudnjela je u kratkoj aferi s muškarcem čiji identitet nije htjela otkriti. Budući da su bili vrlo mladi i previše nezreli, par je raskinuo i svu odgovornost svalio na maloljetnu Nadu.

Njezina je mladost ispunjena pelenama, pokušavajući se pomiriti s neizvjesnošću u budućnost. Pritisak obitelji, u kombinaciji s terorom javnog mnijenja, nagnao ju je da svoje potomke primi u dječju ustanovu u Zvečanskoj ulici.

Igor je ondje ostao prvih osam i pol mjeseci dok ga nije primila obitelj Nadine majke. Nada je najprije željela biti učiteljica, što je njezina majka cijenila, no otac Branko, koji je bio flautist, podržavao je njezinu sklonost glazbi. Prvi novac za pjevanje dobila je 1974. godine na natjecanju “Prvi glas Priboja”, gdje je zauzela drugo mjesto.

Sa dvadeset godina počela je da radi u prijepoljskom hotelu „Mileševa” i tu je upoznala Aleksandra Savića, klavijaturistu s kojim je bila u kratkom desetomjesečnom braku. Sljedećih pet godina provodi nastupajući po hotelima diljem Jugoslavije, bruseći svoj zanat.

Ana je 1981. godine upoznala bubnjara Predraga Vidovića Preju, koji je činio bend u kojem su osim njih dvojice bili Sava Jovanović, Milenko Božić, Boban Živković i Zoran Bursać. Kako se taj zajednički rad nastavljao, između Ane i Predraga Vidovića počela se stvarati ljubavna veza koja je trajala deset godina. Već iduće godine preselila se u Šabac, tamo radila, a rješavala je i sinove interese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here