Svi se vidimo u 21. stoljeću i sve više varanja među partnerima. Osam znakova da osoba nije spremna za ozbiljnu vezu, radije nešto ležernije – što govori da je osoba možda vaša prava ljubav, ali ne uzvrati te osjećaje, spiralno prelazi u teško i bolno razdoblje.

Muči vas pomisao da vas možda on ne cijeni toliko koliko vi njega, dok se istovremeno borite s mogućnošću da vaš dojam nije točan. S obzirom na ovu dilemu koja se razvija, iznijeli smo niz putokaza i preporuka koje mogu pomoći u razaznavanju izazova s ​​kojima se čovjek suočava.

Ispod su natuknice: prisustvovala kao supruga ambasadora crvenog tepiha kad je bila djevojčica, u najpopularnijoj haljini sezone – oduševila je dame sa svih strana. Dolazi samo kasno navečer. Zaista, ima trenutaka kada bi se nakon večeri provedene s prijateljima, posjetio; ipak, ako se njegovi pozivi događaju samo kad kasni i pijan, mora se priznati da je njegov interes zapravo samo fizički odnos.

Ako vas muškarac zaista cijeni, tada će htjeti kvalitetno provoditi trijezno vrijeme s vama tijekom dana- “Vaš tango. “nevjera, prevara, nevjerni partner Iščekivanje trenutka kada bi vaš spoj trebao stići samo da on otkaže preko poruka. Takva situacija ne samo da je obeshrabrujuća, već pokazuje i neosjetljivost.

Imate pravo da vas tretiraju kao osobu koju cijene oni koji poštuju vrijeme i poštuju svoje obveze; jer, ako takvo ponašanje ikada postane opće, ono je pokazatelj koji izravno ukazuje na odsutnost bilo kakvog stvarnog interesa. 3. Ne prati vas kada ste vani u javnosti. Jednako je važno da vas viđa danju jer je važno da vaš partner pokazuje oduševljenje njegovim ili njezinim spojem. Ako ustanovite da rijetko izlazite izvan svog prebivališta, možda bi bilo mudro razmotriti razloge za to.

Savršeno je prihvatljivo ostati kod kuće i opustiti se s vremena na vrijeme, ali to sužava životna iskustva, poput odlaska u šetnju, objedovanja ili piknika u parku. On prenosi poruke o kojima želite čuti ili koje se odnose na vas. Ali ovo nije predstava ove akcije. Ne pokazuje ozbiljnost u svojim postupcima, pri čemu ga ne tjera da vam uzvrati osmijeh.

Ako vam pravi kameno lice i ignorira sve postupke koji bi vam privukli pozornost da mu uzvratite osmijeh. Nazvat će vas kasnije ili kroz drugi put kada se dogovorite što vam je potrebno u životu ili samo da to realizirate. Sklon je biti povučen i prešutjeti mnogo informacija o sebi.

Zbog toga često završi tako da povrijedi tuđe osjećaje, a da toga nije ni svjestan. Čini se da se pojavljuje kad god pokušate usredotočiti svoj um na druge bitne stvari u svom životu.

On zna mnoge vaše podatke, dok je vaš uvid u njega prilično oskudan. Razumijevanje zori za podmazivanje recipročnog razumijevanja plus procjena kompatibilnosti. Ako o sebi govori vrlo malo, to može značiti da nešto skriva ili da nema motivacije za daljnje upoznavanje s vama, pa stoga ne razmišlja o budućoj obvezi.

6. Njegova komunikacija s vama odnosi se na jednu temu. Ono što vam je potrebno za balansiranje je predmet komunikacije između dva profesionalca.

Koliko je implicitnih poruka poslao na vaš telefon? Ako vam nakon ove nastavi slati poruke ili, još gore, slike neprikladne prirode, to jasno i glasno govori da ga zanima samo vaše fizičko ja, a ne vaš intelekt. 7. Ne poznajete njegove prijatelje i oni ne poznaju vas. Ako nakon toliko vremena samo sjedite u svojim stanovima i niste naletjeli na nekog od njegovih poznanika, to se može protumačiti kao da on taji od javnosti svoje prave nacrte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here