Srpska nogometna legenda Siniša Mihajlović nije poznat samo po onome što je napravio na terenu; Svi znaju da voli svoju suprugu Arijanu, lijepu voditeljicu i manekenku.

Njihova je veza bila iznimno čvrsta i inspirativna jer je Arijana napustila karijeru samo kako bi podržala svoju obitelj, a posebno Sinišu u njegovim sportskim podvizima.

Legendarni srpski nogometaš Siniša Mihajlović i njegova supruga Arijana, lijepa talijanska TV voditeljica i model, nekada su bili jedan od najomiljenijih parova javnosti. Nakon njihove 27-godišnje ljubavne priče, koja je nerijetko izazivala pozornost šire javnosti zbog dubokih osjećaja koje su gajili jedno prema drugome,

Arijana je svoj profesionalni život bacila ravno iza obitelji, posebice djece, pružajući bezrezervnu podršku Sinisu tijekom ostvarenog nogometnog razdoblja, a kasnije iu najtežoj životnoj bici kada se borio s leukemijom.

Nakon što je 2022. ostala bez najdražeg supruga, Arijana se povukla iz javnosti i mir pronašla u unucima. Srce joj je bilo slomljeno, a Sinišinu bolest proživjela je dirljivim riječima.

Sjećanje na njihov prvi susret u dobi od 23 godine ostaje joj živo u sjećanju – sva ljubav koju su dijelili tijekom gotovo tri desetljeća braka; ipak, može se prisjetiti. Kako kaže, borba sa Sinišinom bolešću bila je vrlo, vrlo mučna. Prošla je kroz različite faze u liječenju njegove bolesti, ali se ipak trudila biti uz njega i njihovu djecu, ostajući jaka.

Kad je Siniša umro, Arijana se našla u šoku. Priznaje da nije znala što bi s njegovom smrću i kaže: “Mjesecima sam mislila da sam luda.” Njegova prisutnost u njihovoj kući bila je toliko jaka da je, prilično često, osjećala da je još uvijek tu – išlo je sve do nje čuvši njegove korake, osjetivši njegovu ruku na svojoj, pa čak i njegovu prisutnost pokraj sebe u krevetu; bilo je to gotovo nadrealno iskustvo; kaže da je to mnoge kasnije rasplakalo kada je pričala o tome.

Kroz sve te emocionalne izazove Arijana je shvatila da joj je potrebna stručna pomoć kako bi se nosila s tugom. Psiholog joj je dao dvije mogućnosti: živjeti ili umrijeti. Odlučila je živjeti zbog svoje djece.

Osjećala je da je Siniša, iako ga više nema, i dalje dio njezine i njihove obitelji. Njegov borbeni duh bio je nešto što ju je motiviralo da se suoči s boli i na tome mu je vječno zahvalna.

Dogodilo se da je Siniša prve znakove umora pokazao na odmoru na Sardiniji. Dan nakon teniskog meča s prijateljem jednostavno nije mogao ustati iz kreveta. To je bio početak njihove dugogodišnje borbe s teškom dijagnozom. Iako se početna transplantacija koštane srži činila uspješnom, bolest se vratila nakon dvije i pol godine. Tek tada se Ariana stvarno bojala da će izgubiti Sinišu.

Najgori ubod dogodio se kada su liječnici u Bergamu — gdje je bio podvrgnut eksperimentalnom liječenju — rekli da više ništa ne mogu učiniti. Ni tada, kada je znala da se bliži kraj, Ariana nije htjela sa Sinišom podijeliti cijelu istinu, kako bi ga poštedjela tog tereta. Siniša je imao osjećaj da mu se bliži kraj, a najviše ga je od svega boljelo jer ga neće biti u blizini da vidi njihovu djecu kako rastu.

Posljednje trenutke proveli su u ljubavi i tišini. Držeći Sinišu za ruku dok nije izdahnuo, Arijana mu je ponavljala da će se ona brinuti za djecu. Nakon što je toliko rekla, Siniša je izdahnuo i umro. Do tog trenutka nije bilo plakanja ni za koga, priznaje Arijana, osim što su otada svi plakali kada je napokon osjetila da je izgubila muža.

Sve te godine Ariana je bila Sinišina stijena. Njeno sjećanje, do danas, na vrsnog borca ​​i čovjeka zaljubljenika u život po imenu Siniša, mora se vidjeti da bi se povjerovalo. Priča koja traje, njihova ljubav i njen nepopustljivi stisak u teškim vremenima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here