Razvod Jelene Karleuše dogodio se davno. Kada se Jelena Karleuša 2005. udala za Bojana Karića, svi su mislili da je to trebao biti početak ljubavne priče.

Samo dva mjeseca kasnije, par se iznenada razišao. Razvod Jelene Karleuše tada je uzburkao javnost, jer se pisalo da je do kraha njenog braka došlo zbog njene prevare.

Razvod Jelene Karleuše – Nepoznati detalji koje niko nije znao
Bojan Karić naknadno je o razvodu progovorio u jednom jedinom slučaju, za Gloriju. On je na početku naglasio da je namjeravao da provede život sa Jelenom Karleušom, pa je razvod Jelene Karleuše tada sve iznenadio.

Ne bih se udala da nije bilo tako. Sve je radilo dobro dok se nisu dogodile neke stvari. Bilo je što se dogodilo, stavio sam točku na to i živim svoj život.

Na pitanje je li razočaran, odgovorio je:

Ne, dvije godine su mi dobro došle i nije mi žao. U početku mi je bilo jako teško jer mi nije sve bilo jasno, ali onda sam se sprijateljio sa svime što se događalo.

Odrezao sam ga i sada živim divno. Sretan sam, izlazim, radim i zabavljam se. Kad završim s nečim, gotov sam s tim. Okrenem se i više se ne vratim. Sada idem dalje.

Dok su bili u braku (koji nije dugo trajao), živio je s Jelenom u stanu. Kasnije se iz istog stana nakon razvoda iselio iz istog stana u koji se Jelena uselila.

Razvod Jelene Karleuše — Bojan demantovao da je Diva potpisala predbračni ugovor
“Sada živim u drugom stanu. To je privremeno dok se kuća ne završi.

Započeli smo adaptaciju u bračnoj idili, planirajući djecu, ali ja sam sve to prekinula i zadala glavobolje arhitektima i dizajnerima interijera, jer će sada biti više momački stil, opušteniji i veseliji.” Bojan Karić otkrio je i demantirao da je Jelena prije vjenčanja potpisala predbračni ugovor. obvezuje se da od imovine neće ništa potraživati.

Ugovora nije bilo jer nije bilo razloga. Nemam ništa na svoje ime. Međutim, sve seže do mog oca i stričeva. Dovoljno je da primam veliku plaću, dobro živim i imam sve što mi treba. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora biti neko vrijeme sa mnom u braku, da rodi najmanje dvoje djece.

To je logično, tako sam odgojen. Ne može dobiti kuću i otići nakon tri dana. Ako je sa mnom, stvarno ima sve. Jelena je i ranije imala, a može i sama dosta zaraditi, pa se to pitanje nije postavljalo.

Kao što je poznato, Bojan Karić pronašao je emotivnu i obiteljsku sreću s lijepom Mašom Nikolić, s kojom se vjenčao 2009. godine, a ima blizanke Teodoru i Taru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here