Danas smo odlučili s vama podijeliti kako najbolje očistiti prljavu utičnicu? Utičnice su, iako često ignorirane, nešto što se jako, vrlo brzo prlja.

Na portalu comment-economizer praktički su u potpunosti razjašnjene sve misterije u vezi s ovim čudesnim fenomenom. Srećom, postoji način da ih očistite na siguran način bez opasnosti. Što se tiče utvrđivanja načina vraćanja izvornog izgleda utičnice, učinite sljedeće:

Obrišite plastičnu ladicu suhom krpom. Provjerite je li potpuno čist.

Ranije je rečeno da se voda nikako ne smije koristiti. Možete li objasniti što to znači? Stoga se mokra spužva ne može koristiti za čišćenje. No, čak ni čišćenje alkoholom nije preporučljivo. Standardni: pristup: Koristite meku, potpuno suhu krpu bez mrlja.

Prijeđite prstom lagano preko ladice. Ako koristite ovu metodu, moći ćete ukloniti sve tragove prašine i dlake kućnih ljubimaca. Općenito, ova razina čišćenja je dovoljno dobra da se riješi tragova i mogućnosti otisaka prstiju.

Ali što ako je razina Clean to Excess? Jednostavno uklanjanje nečega možda neće biti dovoljno; ključno je pažljivo odabrati svoju sljedeću akciju. Iznimnom snagom, koja se nalazi u krumpiru, ladica će se nevjerojatno oživjeti i izaći kao da je potpuno očišćena.

Otkopajte davno izgubljeni vrh koji su nam ostavile naše bake za gotovo čaroban način da svojoj ladici vratite nekadašnji sjaj. Iako se ova alternativna metoda može činiti čudnom, ona sigurno daje korisne rezultate! Ovaj put krumpir je obavezan sastojak. U borbi protiv tragova prljavštine, posebno tragova masnoće, nema premca i pobjeđuje sve ostale kućne lijekove.

Za preostali dio koristite samo pamučni štapić. Očistite zamrljana područja brisanjem sokom od krumpira. Na kraju sve temeljito očistite i obrišite novom krpom. Naposljetku je potpuno očišćen, vraćen u ono što je gore opisano kao: NEPOKRETNA SVJEŽINA! KAKO ILI ZAŠTO JE OVAJ TRIK USPJEO? JER JE TO UČINIO ŠKROB U KRUMPIRU.

Trenutačno, s najvećom lakoćom, uklanjaju se i najtvrdokornije mrlje! Kako bi ladice bile čiste i kako se ne bi zaprljale, upotrijebite mlijeko za čišćenje na vatu.

Nastavite lagano tkati nit oko plastičnog ruba. Ovo će zadržati zaštitni sloj ako se plastični poklopac ne skine. Kako biste povećali razinu svjetline utičnice, isključite struju prije čišćenja od vrha do dna. Uzmimo kutiju sode bikarbone. Stavite kutiju u zdjelu za miješanje.

Za bogatu teksturu paste samo dodajte 1-2 žličice vode u smjesu. Nanesite ovu smjesu na granice. (Pazite dok ga postavljate blizu ulaza kako biste izbjegli nezgode.) Nježno očistite površinu spužvom. Pobrinite se da svaki djelić sode bikarbone bude temeljito eliminiran. Nježno obrišite mekom krpom od materijala. Zauzvrat za ono što se činilo kao čarobna transformacija, boja se zapanjujuće vratila u bijelu.

Najvažniji razlog za korištenje ove metode je temeljito i opsežno čišćenje. Čisto ne znači samo čisto za ladicu i čisto i za staru bezbojnu plastiku. Ako se pokušavate riješiti dosadnih sivih mrlja iz vaše ladice ili ako vidite sive mrlje na svojim električnim utičnicama, koraci u nastavku mogu pomoći njihovom pojavljivanju…

Događaj zahtijeva bijeli ocat. Da biste izvršili ovaj zadatak, jednostavno isključite napajanje. Obavezno uzmite bocu bijelog octa. Umočite pamučni štapić u tekućinu. Pažljivo rasporedite materijal preko obojenih područja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here