Vrlo popularan skladatelj, Saša Milošević poznatiji kao Mare, već je godinama glavna zvijezda srpske glazbene scene i smatra se jednim od najuspješnijih glazbenika koji krase ove krajeve.

Iako je njegova karijera izuzetno javna i uspješna, malo je informacija dostupno o njegovom privatnom životu – što ga čini još intrigantnijim. Poznat po svojoj glazbenoj strasti koja je duboko ugrađena u život i hitovima koji ne prestaju privlačiti pažnju publike, Mare se učvrstio kao jedan od najuspješnijih skladatelja na ovim prostorima.

Mare je u sretnom braku s Ksenijom Milošević koja je od njega mlađa 14 godina. Njihova ljubavna priča kao da je kao iz bajke jer Ksenija je u to vrijeme već postala poznata i talentirana violinistica, koncertna majstorica Beogradske filharmonije i zapravo mu je bila pravi oslonac u životu.

Zanimljivo je da je Ksenija kći poznatog pokojnog klarinetista Bokija Miloševića, što svojim prisustvom dodatno naglašava glazbenu tradiciju koja se održava u njihovoj obitelji.

Maretu ovo nije prvi brak. Prvi je put na ludi kamen stao 1998. godine i iz tog braka ima dva sina, Luku i Ognjena, koji su već odrasli momci od 24 i 19 godina. Ljubav između njega i njegove prve žene se ugasila, ali nikada nije bila u ratu s Chrisom i Christinom zbog njihovih sinova.

Mare je istaknuo da je Kseniju upoznao nakon sudjelovanja na Eurosongu, gdje je i prekinuo prijašnju emotivnu vezu. Sa sramežljivim osmijehom, ali punim emocija pričao je o početku i naglasio koliko su ljubavi i međusobnog povjerenja omogućili da prebrode sve izazove.

Mare i Ksenija zajedno su od 2010. godine, a 2013. vjenčali su se u stanu koji im je ustupio Ksenijin otac. Glumac koji im je bio kum na vjenčanju vrlo je popularan Andrija Milošević. Zanimljivo je da su djeca iz prvog braka sin Kseniji jako draga i vole biti u životu s njom.

U drugom stanju Ksenija je željela sina kojeg će voljeti maziti i ta joj se želja ispunila. Njezin sin Vanja bio je omiljen među starijom braćom, a Mare ističe kako su mu u brizi o Vanji dok je bio beba pomogli sinovi iz prvog braka. Također, Ksenija je priznala koliko joj je suprugovo iskustvo značilo jer joj je ovo prvo dijete.

Osim ljubavi, ono što ih dodatno spaja je strast prema glazbi. Mare je autor mnogih hitova koje izvode poznati pjevači; često ističe da mu je najveći uspjeh pjesma “Molitva”, koju izvodi Marija Šerifović.

Ksenija, kao koncertna majstorica Beogradske filharmonije, također pridonosi bogatstvu glazbene baštine koju oboje zajedno stvaraju. Ova skladna obitelj—savršeno spaja ljubav, razumijevanje i umjetničku kreativnost, čineći ih inspiracijom za mnoge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here