Zahvaljujući izuzetnoj popularnosti turbofolk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, svi dobro znamo za njenu djecu Veljka i Anastasiju. Veljko je poznat kao bokserski pripravnik, a Anastasija je krenula pevačkim putem svoje majke. Danas otkrivamo što se događalo u Anastasijinom ljubavnom životu.

Mnogo je poznatih pojedinaca s obiteljima koji diskretno upravljaju medijskim krajolikom dok ih progone paparazzi. S druge strane, postoje poznate ličnosti čiji rođaci i sami imaju određenu razinu slave.

U ovom konkretnom slučaju, imamo vrlo poznatu tenisačicu koja dijeli svoje mišljenje o životnoj partnerici njegovog također vrlo poznatog brata nogometaša. Vrsni nogometaš i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj izazvao je značajnu pozornost medija i javnosti svojom ljubavnom vezom s Anastasijom, Cecinom kćeri.

Par je nedavno proslavio svoju zajednicu crkvenim vjenčanjem, ali je nažalost prošao kroz duboku tugu jer je ubrzo nakon vjenčanja imala spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće.

Navodno, odnos između Tasa i ženki obitelji Gudelj nekada nije bio tako dobar, ali sada je drugačije. Srbijanski mediji nedavno su otkrili priču o Vanji Gudelj, sestri Nemanje Gudelja, u vezi s pisanjem o mogućoj svađi s njezinom budućom snahom Anastasijom Ražnatović.

Naprotiv, na međunarodnoj razini mediji su bili obzirniji i predstavili je kao buduću tenisku zvijezdu. Vanja Gudelj: tamnokosa dvadesetjednogodišnja sestra Nemanje Gudelja Nazire se da će uskoro biti velika teniska pojava. Sportsku karijeru započela je pod patronatom poznate belgijske tenisačice Kim Clijsters, prihvativši poziv u njezinu akademiju.

Osnovne teniske vještine Vanji je uvelike donijela Clijsters, pri čemu su očekivanja od nje u ovoj igri prilično velika. Vanja je svojedobno za Novosti ispričala kako su je s nepunih 12 godina njegovali Kim i njezini kolege s Akademije. Jednog je dana Kim istaknula potrebu ostati skroman čak i nakon što je postigao veliki uspjeh.

Uz pljesak je rekla da se Vanja odlično snalazi i da je na raspolaganju za sva pitanja i razgovore. Tada je mladi Vanja odlučno rekao: “Srbiju osjećam svojom domovinom”.
Ne želim predstavljati Nizozemsku jer se ne osjećam povezanim s nacijom.

Voleo bih da ću jednog dana moći da nosim šorc svoje zemlje jer su moja braća i sestre veliki reprezentativci Srbije u fudbalu; ovo je moj san. Nakon toga Vanja se s obitelji preselila u Španjolsku gdje su njezina braća Nemanja i Dragi dočekali slavu popularnih nogometnih zvijezda, a i ona je započela svoj put prema nesvakidašnjem uspjehu.

Ima 21 godinu, često dijeli fotografije na društvenim mrežama koje prikazuju obiteljski život i teniske napore. Trenutačno trenira u Nizozemskoj (u pratnji majke) budući da je ostatak obitelji ostao u Sevilli.

Nebojša Gudelj, poznata nogometna zvijezda zapažene međunarodne karijere, otac je Nemanje, Dragiše i Vanje, dok je majka Olivera igrala košarku. Nakon dugog boravka u Nizozemskoj, Nemanja je tamo započeo svoju nogometnu karijeru. U ovoj zemlji ostao je do 2017. kada je odlučio nastaviti u Kini.

U kolovozu 2018., nakon gotovo dvije godine u Kini, preselio je u lisabonski Sporting na jednogodišnju posudbu. Otkako je u srpnju 2019. potpisao četverogodišnji ugovor s lokalnim klubom, Sevilla mu je postala dom. Anastasija Ražnatović često putuje u Španiju kako bi bila sa porodicom, pa su ovakve spekulacije dodatno podstaknute tim malim detaljima jer pevačica definitivno može da se preseli u Sevilju ove jeseni

Nemanja Gudelj ima vrlo jaku vezu sa svojom obitelji, uključujući oca Nebojšu, majku Oliveru, brata Dragu i sestru Vanju. Cijela uža obitelj Nemanje Gudelja – njih petero – vodi veganski način života smatrajući ga nužnim za svoju fizičku spremnost i uspjeh. Najplaćeniji nogometaš u Srbiji trenutno je Nemanja Gudelj koji godišnje zaradi 5.650.000 eura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here