Snežana Đurišić predstavlja hrabru ženu koja svoju životnu priču i inspiraciju dijeli s drugima, noseći i pobjeđujući sve izazove koje joj život nosi na putu. Njezina glazba i cijela životna priča učinili su je jednom od najomiljenijih figura na glazbenoj sceni Balkana.

Više nego zbog glazbene karijere, Snežana je poznata po tome što je imala mnogo nesretnih trenutaka u privatnom životu.

Poznata srpska pjevačica Snežana Đurišić već duže vrijeme ljubi ginekologa Vanju Miloševića. No njezin put do sreće nije bio tako jednostavan jer prije nego što je započela ovu vezu prošla je kroz najteže razdoblje u svom životu.

Naime, Snežana je ostala bez supruga Slobodana Gvozdenovića nakon 36 godina provedenih s njim. Njegova iznenadna smrt od srčanog udara ostavila je dubok ožiljak na njoj, a ona je doživjela toliko snažnu bol od gubitka da je u njoj pala u depresiju.

Snežana je priznala da ne misli da je depresivna, ali da osjeća da nešto nije u redu. Njezina potreba za samoćom postala je tako ekstremna, do te mjere da ju je čak i društvo njezine djece izazivalo svrbež.

Pokušavajući pronaći način da preboli gubitak, previše se izolirala te je gledala serije i igrala igrice kako bi izbjegla stvarnost. U procesu tugovanja prvo je izgubila brata, a zatim i oca, što joj je bilo još gore.

Nemoćna, Snežana je odlučila potražiti pomoć. Prolazila je kroz poteškoće godinu dana, ne mogavši ​​prestati plakati na spomen suprugova imena. Prijateljica koja je imala sličnu situaciju savjetovala joj je da se obrati svećeniku; tako je i učinila.

Nakon razgovora sa svećenikom, Snežana je osjetila olakšanje, a kasnije se i sama obratila psihologu, što je pomoglo njenom oporavku.

Pritom je Snežana shvatila da je za ozdravljenje potrebno vrijeme. O ljubavi je bila spremna razmišljati četiri godine kasnije, a sada je sretna s Vanjom. Snežana je istakla da se, unatoč svemu, uspjela vratiti u život nakon tako ogromnih gubitaka zahvaljujući svom radu i nešto vjetra. Njezina priča nadahnjuje svaku osobu koja pati od gubitka; pokazuje put do ozdravljenja.

Snežana Đurišić je rođena u Banjoj Luci, gdje je od samog početka pokazivala interes za glazbu. Njezini rani utjecaji bili su seoska glazba i pop, koji su je kasnije stilski oblikovali. Nakon završene osnovne i srednje škole odlučila se za glazbenu karijeru.

Njezina glazbena karijera započela je 1978. godine, kada je prvi put nastupila na glazbenom festivalu. Kako je vrijeme prolazilo, Snežana je postala popularna zbog svoje izuzetne interpretacije i emotivnosti.

Pjeva pop-folk i balade. Kroz svoju bogatu glazbenu karijeru pjevala je različite žanrove. Neki od najvećih hitova su “Prayer for Love”, “Like a Bird on the Bough” i “No More”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here