Moja majka je bila ludo ljubomorna na mog oca i sumnjala je u moje očinstvo kad sam se rodio, a kasnije je napustila i mene i nju. Kao kći, nikada me nije zanimao i nikada me nije želio upoznati.

Nisam se sjećao da sam rođen u novoj obitelji s polubratom. Kad mi je majka umrla, onda mi je palo na pamet da postoji drugi roditelj i da se mene ne zna.

Nakon duge potrage, pronašla sam broj telefona, ali nijedan nije bio na društvenim mrežama, a nisam znala ni bratovo ime.

Onda možda moja majka i maćeha nikada nisu bile svjesne mog postojanja pa sam došao do spoznaje da radije ne bih ometao njihove živote.

Nakon što sam odustao i nakon tri godine traženja, njegova djevojka i on završili su ubivši jedno drugo u potjeri za mnom.

Kad me vidio, znao je da sam mu sestra jer jako sličim našem ocu i odmah me prepoznao. Jučer smo se prvi put sreli i proveli nekoliko sati zajedno. Bila je to jedna od najemotivnijih stvari koje su mi se ikada dogodile.

Iznos koji je netko uložio da me pronađu doista je nevjerojatan i još uvijek gajim velike nade. Moj brat je pet godina mlađi od mene.

 

 

 

 

Mnogi pojedinci misle da mrtvi mogu prenijeti neke signale onima koje su voljeli. Mnogima je teško doista pomiriti se sa smrću voljene osobe i ne mogu prihvatiti da ih više nema, često se držeći uvjerenja da još uvijek postoji neka posebna veza između njih dvoje. Izazov je doživjeti gubitak voljene osobe, bez obzira na sve.

Ovo stvara prazninu iu srcu iu životu, ali mediji bi nam rekli drugačije – ispovijedati da samo zato što netko nije s vama nakon njegove smrti ne znači da ne može doći do vas. Samo morate znati prepoznati znakove koji ukazuju na njihovu prisutnost. Svaki dan duše onih koji su umrli pokušavaju doći do nas.

Ali da bismo dobili njihovo vodstvo i utjehu, moramo biti dovoljno otvoreni za signale i stvarno pažljivi. Praf potvrđuje da je jedna od najznačajnijih i umirujućih poruka preminulih ljudi da su tu i da je smrt samo iluzija prema vrhunskom svjetskom mediju. On otkriva 7 znakova da vam je preminula voljena osoba bliska i želi komunicirati s vama.

AKO JE POKOJNIK UMRO U KUĆI OBAVEZNO JE DA SVAKI UKUĆAN NEŠTO PODUZE. Mnogi Srbi prave FATALNU GREŠKU: pojavljuju vam se u snovima. Snovi su informacija i signaliziraju nešto u njima.

Imajte na umu njihove uvide. Osjećaj da vas prate kada ste sami u sobi. Promjena u okruženju plus to što je povezano ili s osjećajem da ste promatrani ili sa spoznajom da je netko uz vas. U mnogim prilikama, unatoč nedostatku bilo kakvog fizičkog oblika za duhove, njihova se prisutnost može vrlo snažno osjetiti. Imaju svoj miris.

Miris koji pokreće najdublju vezu može se povezati s njima; npr. miris određenog parfema, aroma neke određene hrane ili poseban miris duhana koji se pamti. Vaše misli su prilično egzotične. To uključuje misli koje se čine stranim, kao da je drugi glas koji govori u vašem umu.

U takvim trenucima, zastanite. Razmislite o čemu ste upravo razmišljali; možete dobiti poruku od osobe koja je umrla. Moglo bi se dogoditi da se u najmanje očekivanom trenutku pojavi leptir, ptica ili duga. Preminuli mogu komunicirati znakovima koji djeluju kao signali za njihovu prisutnost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here