Očaravajući dokumentarac o tradicionalnoj kineskoj medicini prvi me upoznao s prednostima klinčića. Koristi se kao lijek zbog svojih aromatičnih svojstava.

Jednostavnim nanošenjem klinčića izravno na područje boli, kao što je zubobolja, možete ublažiti nelagodu. Ovi prekrasni začini djeluju antibakterijski i dobro djeluju u borbi protiv infekcija u ustima.

To je tek početak! Zadovoljstvo nam je predstaviti 5 alternativnih načina korištenja klinčića. Uklonite sve parazite iz okoline. Osobama koje imaju želučane probleme ili redovite proljeve savjetuje se žvakanje klinčića dva puta dnevno. Klinčići imaju antiparazitska svojstva i pomažu probavu. infekcije usne šupljine koje se ponavljaju

Evo alternativnog načina korištenja klinčića. Klinčići su antibakterijski agensi koji učinkovito djeluju na zubnu i srodnu bol, istovremeno osvježavajući dah maskirajući neugodan zadah.

Kad vas boli grlo. Zbog tog osjećaja gmizanja po koži i boli u grlu, klinčići bi odlično poslužili! Samo ih sameljite u prah i pomiješajte s medom.

To će rezultirati snažnom mješavinom koja se može nježno nanijeti na zahvaćena područja. Zdrav i mladolik izgled. Klinčići su antioksidansi koji eliminiraju slobodne radikale i posljedično pomažu izgledati mlađe usporavajući proces starenja; također ima detoksikacijska svojstva za čišćenje toksina iz našeg tijela.

 

 

 

 

 

 

Pet alarmantnih pokazatelja da nešto nije u redu s vašim SRCEM: Budite JAKO oprezni! Snažno srce jedan je od ključnih i vrlo utjecajnih organa u našem tijelu. Prenosi krv kroz tijelo. Dok osoba miruje, njeno srce kuca oko 70 puta svake minute i cirkulira oko 5 litara krvi. Prema YouTube kanalu TopTrendingCZ, ovo su pokazatelji da možda postoji problem sa vašim zdravljem. Mogu se pojaviti okolnosti pod kojima se naše srce umori od funkcioniranja, kao rezultat toga, cirkulacija pada.

Tada bi nas mogla pogoditi prava opasnost. Vrlo je važno znati kako vam je srce jer bi vam to moglo spasiti život. Evo, međutim, pet znakova da vaše srce možda ne radi kako treba. ekstremni umor Na primjer, nedostatak kvalitetnog sna ili napor iznad onoga što je potrebno može dovesti do umora i iscrpljenosti. To može značiti problem sa srcem ako umor postane dugotrajan i iznimno intenzivan bez ikakvog očitog razloga.

Zdravo srce rezultira pravilnom cirkulacijom krvi zbog koje odgovarajuća količina krvi dopire do svakog dijela tijela i mišića zajedno s kisikom i vitalnim hranjivim tvarima. S druge strane, ako je to djelovanje ograničeno i potrebna količina krvi ne stigne do naših mišića i organa, možemo osjetiti kako nam se prikrada ova ekstremna iscrpljenost. Ponekad možemo osjetiti smanjenje tempa. Ako potraje, obratite se svom liječniku kako biste bili sigurni.

Stopala su natečena i različiti čimbenici mogu uzrokovati oticanje stopala. Na primjer, savjetuje se izbjegavanje dugog sjedenja u autobusu, dugog stajanja ili prisutnosti proširenih vena. Oticanje nogu također može pokazivati ​​znakove povezane sa srčanim problemima. Kad je srce nezdravo, ono neće osigurati pravilnu cirkulaciju krvi; tako će krv imati područja nakupljanja gdje ne bi trebala dovesti do oticanja nakon nekog vremena.

Njihovi se učinci protežu izvan gležnjeva i pokrivaju cijelu nogu. Ako netko ima poteškoća s disanjem, to je najvjerojatnije znak zatajenja srca. Otežano disanje samo tijekom intenzivnih fizičkih aktivnosti obično se smatra vrlo normalnim. Što se više bavite tjelesnom aktivnošću, trebali biste očekivati ​​da ćete više ostati bez daha. Budite dodatno oprezni ako primijetite poteškoće s disanjem tijekom obavljanja dnevnih rutina ili šetnje u slobodno vrijeme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here