Kći Radoša Bajića također je u filmskoj industriji. Proslavljeni glumac sa suprugom Milenom ima dvoje djece: sina Nedeljka Bajića, koji je glumac, au seriji je glumio s roditeljima (mada to mnogi ne znaju…)

Radoš Bajić je imao i kćerku koja je započela sličnu karijeru poput svoje majke kao redateljice i izvršne producentice

Jelena Bajić, inače poznata po tome da bježi od očiju javnosti, odlučila je pokazati što sve zna iza kamera. Također je bila izvršna producentica i asistentica redatelja vrlo hvaljene serije “Selo gori, a žena se češlja”. Također, svojim prvim filmom “Led” dala je pečat srpskoj kinematografiji.

Istražite: Dom Radoša Bajića san je svakog vlasnika – imanje iz bajke, veliki pogled na vrt ograđeno obiteljsko naselje (FOTO) U trenutku kada je prije više od deset godina vodstvo tvrtke predao svojoj kćeri, učinio je to s milošću i upoznao sva očekivanja, tako da glumac ima razloga biti ponosan na svog nasljednika.

Taj me prijedlog baš iznenadio!”, primijetila je jednom prilikom Jelena. “Moram priznati da su me ukazano povjerenje i čast iznenadili. To me potaknulo, reklo mi je ‘Možeš i moraš pronaći rješenje.

Samo hrabro!’ s njegovom profesijom od najmlađih godina pored svog oca, nije iznenađenje da je razvila ovu strast prema istoj karijeri koju je odabrala i nakon njegove smrti.

S obzirom na to da se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti, za razliku od svog brata, kćerku Radoša Bajića – jednu od rijetkih – preko Instagrama su imali priliku vidjeti i oni koji je ne poznaju. Fotografija je oduševila Jelenom korisnike ove platforme, koji su joj uputili komplimente i jednoglasno se složili da zaista zadivljuje svojim izgledom i šarmom.

Samo da se zna, Bajićeva kći više je nego uspješna i zadovoljna kako na poslovnom tako i na privatnom planu budući da je trenutno supruga Predraga Jočića s kojim ima dvoje djece; kći Sofija i sin Filip.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here