Danas se prisjećamo Igora Starovića, frontmena Divljeg Kestena, čija je iznenadna smrt prije dvije godine uzdrmala glazbenu zajednicu. Iako je živio vrlo skromnim i privatnim životom daleko od očiju javnosti, mediji bi ponekad spominjali njegovu aferu s Draganom Katić, poznatom kao jedno od najljepših televizijskih lica devedesetih.

Možda je prošlo mnogo godina otkako se to dogodilo i imam mutno sjećanje, ali siguran sam da je Dragana posebna. Lijepa je i izvana i iznutra i pokazala se kao izvrstan prijatelj.

Prošlo je više od dvadeset godina otkako smo zajedno putovali; takva sjećanja ne nestaju. U to vrijeme život je prolazio kroz mukotrpan put, natovaren toliko obaveza da je jedva ostajalo vrijeme jedno za drugo.

Pjevačica je sve to otkrila u intervjuu za Grand magazin, ističući poteškoće s kojima su se susretali i rok trajanja njihove afere. Kada je saznala za Igorovu smrt, tada voditeljica nije mogla sakriti tugu te se na Instagramu oprostila od bivšeg. Objavila je njegovu sliku, izražavajući svoje žaljenje stihom: “Igore, stvarno mi je žao.” Bio je to gubitak koji sam jako teško podnio, iskreno

Bili smo zajedno više od 25 godina u ljubavnoj vezi i uspjeli smo održati prijateljstvo nakon nje. Valja napomenuti da je Igor imao podzemnu strast prema arheologiji otkako je diplomirao na tom smjeru. Međutim, njegove prave strasti prema glazbi i umjetnosti, za koje je bio istinski nadaren, uvijek su imale prednost. Kad je Igor umro, Dragana je medijima izrazila iskrenu sućut Neka vlada.

Igorov odlazak bio je taj koji nas je sve šokirao svojom priopćenjem. Iako smo razumjeli ozbiljnost njegovog stanja, mislili smo da će ovaj tip iskočiti odavde. Ispostavilo se da je naša pozitivnost bila potpuno neumjesna. Boris je prijavio da mu se bratovo zdravlje brzo pogoršava, što ukazuje da ima ozbiljne kronične probleme s plućima. Bez obzira na to koliko je boli proživljavao, Igor nikada nije glumio žrtvu.

U Sokobanji je proveo tri mjeseca pokušavajući riješiti probleme s plućima. Njegova težina jasno je pokazala da je imao neorganizirane prehrambene navike, što je kasnije utjecalo na njegovo srce. Kad je Boris govorio o Igorovom načinu života, objasnio je da je Igoru na kraju otkazala aorta srca i da više nema izlaza. Iako smo bili vrlo bliski, Igor je kao privatnik vodio za mene tako pomalo zbunjujući povučen život. Imao je svoje načine i obično se izolirao kako bi skladao pjesme.

Kao čovjek imao je nešto izuzetno, jer se o njemu nikad nije šaputalo. Nije bio u skladu s općim društvenim standardom i nije išao u struju, kako je spominjao Igorov brat. Dragana Katić rođena je 19. studenog 1975. godine u Beogradu (Srbija). Ona je poznata ličnost srpskog estrade.

Nadarena za glumu i kasnije radeći kao TV voditeljica stekla je bogato glumačko iskustvo u obiteljskom okruženju. Njezino zanimanje za glumačku karijeru počelo je rano zbog umjetničkog okruženja u njezinu domu koje je poticalo to zanimanje.

Iza sebe je imala srednju školu, upisala je Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu i bavila se kazališnim aktivnostima, obrazujući se za glumu. Tako se otvorio Draganin život nakon fakulteta. Domaća filmska i televizijska arena nakon nekog vremena srdačno ju je dočekala. Osvojila je publiku, prikazujući različite emocije na zahtjev s neosporivim šarmom ekrana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here