Isprobao sam ovaj kućni lijek i moje biljke još uvijek napreduju, cvjetaju i ne pokazuju znakove prestanka. Preporuča se ljudima koji vole vrtlarenje i žele bujnu zelenu površinu punu cvijeća i voća da žurno naprave ovaj jaki domaći lijek za najveće zadovoljstvo u rezultatu.

Vaše biljke će napredovati zahvaljujući ovoj otopini potrebnih hranjivih tvari za rast i živahno cvjetanje. Portal Gatitul dijeli vrijedne savjete o tome kako jeftino izraditi svoje domaće gnojivo za cvijeće koristeći lako dostupne materijale.

Za ovaj kućni lijek trebat će nam samo jedan sastojak, koji inače ima većina kuća i lako se može kupiti u obližnjoj trgovini. Priča se samo o povrću; repa točnije. Također ćemo nastojati koristiti vodu koja je bez klora, bez drugih dodataka. Ovo uspješno rješenje vrlo je jednostavno za korištenje.

U blenderu izmiksajte ciklu s vodom bez klora. Mješavina. Procijedite, a zatim izlijte tekućinu izravno na biljke. Kada smjesu iz blendera procijedite pomoću cjedila, nemojte bacati tekući dio. Čvrsti dio je savršen za kompostiranje. Nanesite ovu tekućinu na odabrane biljke prema uputama i nećete vjerovati kakve prekrasne promjene izaziva u njihovom cvatu.

Za smjesu pomiješajte pola žličice sode bikarbone s krumpirovim ili kukuruznim škrobom također 1/2 žličice u litri vode sobne temperature. Održavajte zdrave biljke; preporuča se primijeniti pripremljenu infuziju svaka tri tjedna, ne prelazeći jednu čašu po posudi. Otpornost će biti pojačana značajnom prednošću minerala važnih u ovom gnojivu.

Mnogi vole oštar, okrepljujući okus koji donosi jabučni ocat. Pomiješajte jednu žličicu jabučnog octa s 500 mililitara vode sobne temperature. Ostavite otopinu da odstoji sat vremena. Pobrinite se da se zalijeva, ali ne više od jednom svakih dvadeset do dvadeset pet dana.

To će zaštititi cvijeće od bolesti i povećati snagu, čime će se potaknuti brzi rast. Gnojivo od kurkume. Za otopinu kurkume pomiješajte jednu litru vode s jednom žličicom kurkume i ostavite dva sata.

Preporuča se tretiranje korijena biljke otopinom ne više od jednom u 30 dana. Korištenje ovog gnojiva pomaže biljkama da poboljšaju svoj imunološki odgovor i steknu bolju obranu od bolesti. Također pomaže u promicanju snažnog razvoja i zdravog rasta. Okus koji zajedno stvaraju šećer i lovorov list je jedinstven. Ulijte jednu litru vode u posudu blendera.

Za bolji okus umiješajte jednu žličicu šećera i 3 do 5 svježih ili suhih listova lovora. Kad se sve dobro sjedini i ujednači, procijedite smjesu i ostavite da odstoji dva do tri sata. Koristite ovo organsko gnojivo na svojim biljkama jednom mjesečno kako bi dobro rasle i ostale zdrave. Upotrebom ovog gnojiva biljke će dobiti sve potrebne hranjive tvari; tako će ih natjerati da pršte energijom, dajući vam vrlo bujno i šareno cvijeće.

Aloe vera i škrob čine važan spoj. Uzmite deset malih listova aloe, tankih listića. Voda i 1 žličica krumpirovog ili kukuruznog škroba zajedno s blenderom. Nakon filtriranja ostavite da miruje oko 2-3 sata. Preporuča se zalijevati biljke iz korijena svakih 21-25 dana kako bi se održala pravilna hidratacija. Revitalizacija nježnog cvijeća znatno će se poboljšati primjenom gnojiva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here