Ljeto je provela prekrasno, posjećujući neka od najljepših mjesta na svijetu sa svojom obitelji i uživajući u svakom trenutku. Najesen će se Ana vratiti poslu i povremenim društvenim obvezama. Priličan dio obveza ima i njezin suprug Bastian Schweinsteiger s kojim radi na raznim projektima.

Ovaj par poznat po svom skladu i ljubavi često se može vidjeti u reklamnim kampanjama; trenutno snimaju promo za jednu poznatu njemačku modnu kuću. Ana je više puta rekla kako voli raditi sa svojim suprugom, što im omogućuje da više vremena provode zajedno na poslu.

Jedno od javnih događanja koje su posjetili ove jeseni bio je Laver Cup u Berlinu. Riječ je o trodnevnom sportskom događaju posvećenom tenisu, a naglašen je nazočnošću brojnih uglednih ličnosti iz raznih sportova. U večeri dolaska Ana i Bastijan imali su priliku upoznati Rogera Federera u jednom od njegovih rijetkih javnih pojavljivanja kao jednog od najvećih sportaša u povijesti, što su zabilježile kamere i time izazvale interes svjetskih navijača.

Ana je zasjala sve ostale u elegantnoj večernjoj haljini od crnog vina. Ova je boja jedan od najpopularnijih izbora ove sezone u modi. Haljina je bila pripijena uz tijelo bez rukava i savršeno je pristajala njezinim oblinama kako bi izgledala poput supermodela.

Sofisticirani izgled postignut je blago preplanulom kožom (stečenom iznimnom pažnjom tijekom ljeta da se ne izlaže previše suncu). Frizura “California chic” upotpunila je ovaj glamurozan izgled. Nedavno je holivudska glumica Jennifer Aniston nosila svoju frizuru u ovakvom stilu. To dodatno dokazuje da je Ana u tijeku s modom.

Ana je sigurno bila jako zadovoljna haljinom jer je odlučila kupiti još jednu istog modela ali u drugoj boji koja će vrlo vjerojatno osvježiti ormar. To ukazuje na razinu modnih detalja koje ima i koliko savršeno poznaje svoju figuru; kakve bi krojeve i stilove trebala nositi kako bi uvijek izgledala savršeno.

U galeriji fotografija nalaze se i ostale Anine modne kombinacije kojima je plijenila pažnju i pobrala mnoštvo pozitivnih komentara. Posebno izdvajamo jednu haljinu za koju je dobila najviše mailova i komplimenata obožavatelja, jer je kao posjetitelj svakog događanja rekao da je Ana dobila puno komplimenata za svoj besprijekoran stil i eleganciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here