“Ako činjenica da te je izdao nije značajna, onda razmisli o tome što mu ta veza zapravo znači kad je tako lako može zanemariti zbog nečeg drugog što mu je očito vrlo trivijalno.

Neću to ponavljati. Kako kažu, varalica to postavi tamo gdje vidi da će uvijek biti varalica. Morate se staviti u kožu varalice. Kad bi jednom uspio prevariti, ništa ga ne bi spriječilo da to učini opet? Vjerojatno bi se sljedeći put više potrudio prikriti svoje postupke. Ne bi bilo mudro vjerovati mu.

3. “Žao mi je što je Zala saznala! Da mu je iskreno žao, ne bi se viđao s drugim ženama. Općenito, narcisi imaju malo obzira prema osjećajima drugih. Dok se pretvaraju da im je stalo, svojim postupcima pokazuju da ne bi učini ovo osim ako ih nije briga za tvoje osjećaje.

“Ti si me natjerao da to učinim. Muškarčeva nevjera nikada nije. ženina krivnja: ovisi o njezinim postupcima ili nedjelima što dovodi do njegovog lutajućeg pogleda. Umjesto toga, vrti se oko njegova uvjerenja da ima pravo ispuniti sve svoje želje čak i kad se one. protežu izvan granica postavljenih brakom ili vezom

5. “Pogodila me depresija. Ako kaže da ga je njegova depresija natjerala da misli da je prevara tebe jedini izlaz iz njegovih problema, onda da vidimo kako će se kasnije nositi s poteškoćama. Hoće li smisliti imati drugu ženu kao rješenje za sve izazove koji mu dolaze na put. Šanse su velike?

6. “Umoran sam od tvog telefona, gadi mi se. U pravilu, muškarci su skloni svaku manu svaliti na vrata žene, i ubaciti se u način govorenja da ono što oni čine čini samo ona. Muškarčev gubitak ne proizlazi iz toga što ga je zavarao ponuđeni šarm neke druge žene, već iz njegove vlastite bezvrijednosti.

 

 

 

Pucketanje zglobova – bilo da se radi o prstima, leđima ili vratu – nešto je što se događa mnogim ljudima i ima različite razloge. Neki ljudi to shvaćaju kao ublažavanje napetosti u ramenima ili leđima, a drugi su prihvatili pucketanje kao refleks na stres (ili to jednostavno rade normalno). Možda se pitate koje su potencijalne prednosti pucanja ovih zglobova. Odgovor je donekle pozitivan, ali postoji i određeni rizik.

Rijetko pucketanje nikad nikoga nije ubilo. Neprikladno, otvoreno snažno ili agresivno krekiranje je ono što situaciju može učiniti neugodnijom ili bolnijom. Što uzrokuje pucketanje? Pucanje čahura koje okružuju zglob kada dođe do ozljede vrata ili zgloba. Kapsule su one koje drže i zadržavaju tekućinu u sebi, a njihovo kidanje znači pad pritiska unutar zglobnog prostora. Tada nastaje krepitacija.

Stanje, koje se naziva ključanje ili kavitacija, i općenito se smatra bezopasnim. Područje vrata sadrži nekoliko skupova zglobova koji se nazivaju fasetnim zglobovima; ti mali zglobovi nalaze se između kralježaka kralježnice. Ovi spojevi se nalaze sa svake strane vrata. Kada tekućina ispuni zglobnu čahuru zbog rastezanja ovih fasetnih zglobova, to rezultira zvukom pucketanja u vratu.

Tekućina unutar spojeva postaje plin i pritom proizvodi pucanje, otuda i izraz pucanje. Nastaje uslijed loma negativnih tlakova unutar zgloba. Sve dok se ne osjeća bol tijekom pucketanja vrata, vjerojatno je da osoba ima čiste žive fasetne zglobove. Čujno ispuštanje plina (kavitacija zgloba) karakterizira zvuk pucketanja. Je li crack neck siguran? Pucanje vratom može biti sigurno ako se radi ispravno i ne pretjerano

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here