Bivši ukućanin Marko Janjušević Janjuš može da tuguje za gubitkom brata Mihaila, a sada mu se obratio emotivnim riječima.

Janjuš je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju svog pokojnog brata i njome rasplakao javnost.

– Često me budiš. Probudiš me tiho, da nitko ne čuje… Ništa ti ne zamjeram, jedino što imam kad me probudiš je da smo završili razgovor… Nema veze, doći ćeš opet – napisao je Janjuš.

Podsjećamo, Janjušev i Borisov brat Mihajlo počinio je samoubojstvo krajem prošle godine.

Marko Janjušević Janjuš iz “Zadruge – Elite” često se u realityju osvrnuo na svog preminulog brata.

Znaš kako je bio lijep, meni još ništa nije jasno. Donijet ću vam njegovu sliku da vidite kako je bio lijep. Čini se nestvarnim da je sve to istina. A mene ovdje jedna misao skrene malo, natrag.

Kad bi se moj brat Boris oženio. 35-godišnjak je donedavno imao djevojku. Da ima dijete bilo bi puno lakše. Kad budem vani sredit ću mu cijeli kat, a kad bi mogao imati dijete bilo bi mi lakše.

Kad bi se to dogodilo – to bi bio jedini lijek. Beograd ga je uništio, ovaj život, ovaj ritam skroz ga je slomio.

 

 

 

 

Krumpir u kuhinji tajni je osnovni sastojak svega. Hranjiv, zasitan, svestran: krumpir vole i odrasli i djeca. Osim toga, izvrsni rezultati mogu se dobiti pri kuhanju krumpira primjenom mnogo različitih metoda. Dijelimo s vama jedan način kuhanja krumpira kako biste poboljšali okus ove divne namirnice! Koja je tajna savršenog krumpira,

Bijeli ili vinski ocat još je jedna od namirnica koje bi se trebale naći u vašoj kuhinji. Nije samo izvrstan eko-čistač i korist za ljepotu, nego će vas iznenaditi i ono što čini za krumpir. Ovaj put ga ima bijeli krumpir jer bijeli krumpir s visokim udjelom škroba zbog svoje brašnaste teksture čini savršen kremasti pire.

S druge strane, voštani krumpiri koji su čvršće teksture idealni su za pomfrit ili jaknu. Kuhajte krumpir 30 minuta—posolite i dodajte malo octa nakon prvih 15 minuta kuhanja.

To će pomoći stvoriti tanku kožicu na vanjskoj strani krumpira i tako im pomoći da zadrže svoj oblik. Bilo koji ocat će poslužiti. Nemojte ga previše konzumirati, jer može učiniti krumpir gorkim.

Dovoljna je jedna žličica za 4 ili 5 krumpira. Također, pektin u krumpiru je ono što ga čini čvrstim, a to je ono što kiselost octa štiti od razgradnje. Umjesto octa može se koristiti limunov sok. Okus krumpira se ovim načinom jače ističe. Vrijedi probati jer se krumpir jako dobro slaže s limunovim sokom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here