Rada Manojlovićna pjevačica krije koliko se dobro slaže sa kolegom Dragomirom Despićem Desingericom, ali zato sada ima velike probleme sa dečkom.

Naime, posvađali su se jer je Rada navodno non-stop ubacivala Despića u emisiju koju nije mogao gledati ni njezin dečko.

– Radin dečko je imao problem s tim da je previše što se ona branila u emisiji Desingerica i sve vreme ga promovisala i to umesto dueta koji joj je obećao da će snimiti. U jednom trenutku reper je ugrizao jednu od njih Radu, ali se ona ovom incidentu samo nasmijala.

Radin dečko nije nikakav ljubomorni manijak, s obzirom na to da joj je uskratio nezrelu na nju, a naviknutu razinu kako ne bi od njega javno tražila snimanje kompozicije – otkriva izvor za Svet i dodaje:

– Radin dečko smatra da ona nema razloga da bude uznemirena i povrijeđena zbog svega što on kaže. Također, ona ne treba opravdavati svaku njegovu glupost. Primjerice, u slučaju videa gdje Desingerica pljuje djevojci u usta, ona je tijekom emisije rekla da joj on to ne bi napravio da nije poludjela.

Podsjetimo, nedavno se saznalo da je Rada pronašla ljubav pored Vladimira Rankovića, koji je također aktivno angažiran u svom profesionalnom životu.

Rada Manojlović predstavila je ne tako davno novi album; i njezin novi dečko je Vladimir Ranković u cijeli projekt.

 

 

 

 

Jedna od zanimljivijih izjava koju su priznali pojedinci diljem svijeta jest koliko dobro morske krave, koje su također u srodstvu s dugongovima i morskim kravama, mogu izbjeći predatore dok uspijevaju preživjeti u raznim morskim okruženjima koja bi izgledala manje nego prijateljski raspoložena.

Velika, nježna stvorenja koja su spadala u red Sirenia često su pomorci u davnim vremenima pogrešno zamijenili s mitskim sirenama. Manatini nisu važni samo kao divna stvorenja u morskim ekosustavima, već imaju posebne prilagodbe i značaj za percepciju ljudske kulture.

Po prirodi biljojedi, dugoni i morske krave veći dio vremena jedu morsku travu i vodene biljke u plitkim vodama. Unatoč veličini, ovi se morski sisavci lagano kreću i vrlo sporo plivaju, stoga su potpuno neagresivne životinje. Budući da uglavnom jedu biljke, ove velike životinje mogu pojesti golemu količinu morske trave—do 15% svoje tjelesne težine dnevno!

Hranjenje je ključno za zdravlje morskog okoliša i pomaže u kontroli rasta morske trave, što zauzvrat održava bioraznolikost flore i faune u takvim ekosustavima. Tople vode od istočne Afrike do Australije dom su Dugonima; oni su stvorenja uvelike obavijena mitovima i folklorom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here