Snežana Đurišić je majka ćerke Maje i sina Marka. Oboje su odabrali put života daleko jedno od drugog. Snežana Đurišić: folk pjevačica koju mnogi obožavaju sa hitovima koji nikada neće umrijeti.

Budući da je i sama imala prilično impresivnu karijeru, osobni život klizio je u mnogim neželjenim izazovima; Ono što je jako vidljivo kod ove dame je njen nesalomljivi duh koji se uvijek bori kao lavica.

Naime, Sneža vrlo ponosna ističe kćerku Maju, koja nevjerovatno liči na nju, a i prijatelji Đurišića često kažu da je njen potpis! Kao što se obično kaže jabuka ne pada daleko od stabla pjevačičinom mezmom, koji je podjednako muzikalan. Maja nije kćerka koja je samo po talentu naslijedila muzičke sposobnosti od majke nego i pokojnog oca Slobodana Gvozdenovića, cijenjenog muzičara.

Shvativši od ranog djetinjstva brojna odricanja, izazove i frustracije vezane uz to, odlučila je glazbu tretirati kao hobi. Iako je ostala majka puna ljubavi usred brojnih nastupa i turneja, željela je da njezina djeca ne prođu isto. Maja je završila dva fakulteta, udala se i preselila u Ameriku gdje ima sretan život sa svojom obitelji.

Marketinga i prepoznatljivosti nikad joj nije nedostajalo, a njezini kolege tvrde da bi Maja, da je tako odlučila, vrlo lako mogla biti jedna od najcjenjenijih pjevačica današnjice koja prijeti mnogima u pop glazbi.

Nasljednica kraljice narodne glazbe ima drugačije težnje i ciljeve, te izričito ističe kako će glazba zauvijek biti njezina strast. Maya trenutno vodi kozmetički salon u New Jerseyu i jako je zaljubljena u svoj posao. “Tako sam ponosna na svoju kćer, sva njena postignuća, sve izbore koje bi svaka majka imala” Samo želim da bude sretna.

Vidi se njezin izuzetan talent i volio bih da ga podijeli sa svijetom; međutim, u potpunosti je poštujem u svemu što želi. Svaka majka želi da njezina kćer nađe sreću i ostvari snove. Srećom, danas kao majci mogu reći da mi se želja ispunila – pjevala je za Novu. No, s druge strane, Marko je postavio relevantna pitanja. Prijavili su da krade i da se liječi od alkoholičara, a majka ga je izbacila iz kuće.

Svi počeci sežu u 2001. godinu. Nova je objavila nesreću na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, gdje je Snežanin sin vozio pod utjecajem alkohola i tragično oduzeo život Jeleni, kćeri poznatog harmoniste Miodraga Paunovića. Incident je obavljen istragom, a pokazalo se da je Snežanin sin u trenu nesreće imao 2,16 promila alkohola.

Nakon toga je odležao tri godine zatvora. – Moj sin je volio piti i imao je nesreću. Bila su to strašna vremena, pogotovo za obitelj koja više nema djevojčicu Jelenu. Odlučila sam prodati kuću jer je bila puna mojih suza. “Moj sin još nije krenuo u život”, rekla je jednom prilikom Snežana, dok je Marko situaciju opisao ovako: “Dok sam se vozio dogodio se jedan nepriličan incident u autu; Nakon toga sam izgubio kontrolu i na kraju udario u stup.

Taj čin, iako nije u redu, može se promatrati i kao nešto lijepo — možda smo se u tom trenutku poljubili ili tako nešto. Neugodno je sada o tome govoriti. Provela sam dosta vremena u bolnici: 17 operacija i nemam više pola trbuha.

Nogu su mi liječnici jedva spasili kroz ovaj oporavak malo sam se razbio i odslužio tri godine zatvora nakon toga Snežana Đurišić Foto: Stefan Jokić/Kurir Iz zatvora je otišao samo da bi počinio još zločina.

Protiv njega će 2015. biti otvorena istraga zbog sumnje u model obiteljskog nasilja nad suprugom Đurđom od koje će se kasnije razvesti. Marko s Đurđom ima dvoje djece. U ožujku 2016. dogodit će mu se još jedna prometna nesreća na Banjici u kojoj je jedna osoba ozlijeđena; nakon nesreće pokušao je napustiti vozilo no ubrzo ga je uhitila policija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here