Seka Aleksić e sada ponovo udara tamo gdje treba, po nekim trepavicama koje je nedavno nazvala seku “pljuvačima” i “likovima koji pevaju preko USB-a”. Pevačica je ovog puta bila još žešća, nazvavši ih nevaspitanima i optuživši za blud i narkoticima.

Na Instagramu, u privatnoj korespondenciji sa fanovima, Seka je ovako napisala odgovarajuće pitanje sa kojim bi sarađivala od muzičara novije generacije i koji su joj favoriti:

– Slušam sve. Rimsky i Korona su top. Emotivni tekstovi se ponavljaju. Najdraži su mi Buba i Džala! Nikolij i Relja, Breskvica, ali na početku je Aleksić istaknuo pa onda rokira teškom artiljerijom po ostalim izvođačima koje su mnogi prepoznali u Voyažu, Desingerici i Seksi iz Crnog Ceraka o kojima nije Markovićeva imala baš visoko mišljenje već ni prethodno:

– Imam još jedan problem s novijim generacijama, a to je nepoštivanje drugih. Nekultura, razvrat i psovke. Droga… Ali ima dosta ljudi koji se ističu kulturom i kvalitetom – napisala je Seka.

Printscreen Instagram Dopisivanje Seke Aleksić sa fanovima
Povodom ovih Sekinih komentara, pokušali smo kontaktirati Vojaža koji nam se nikada nije javio na poziv i nije odgovarao na poruke, kao što nam nije odgovorio ni njihov menadžer. Probali smo Designerica, ali on je u Turskoj. Nije odgovorio, kao ni njegov menadžer. Pokušali smo dobiti Seksijev komentar, no ni on se nije javljao.

Čisto da vam osvježimo pamćenje, ljetos se Aleksić potukao sa Seksi jer je vrijeđao Jelenu Karleušu njenim imenom.

– Osim toga volite li Jelenu, ali da neki ljigavci prozivaju njezine pogrdnosti i izvođače koji traju više od 20 godina, ne dolazi u obzir. Nitko od mojih kolega ne smije dopustiti da neki balavac koji je jučer napravio budalu od sebe kaže “svaka joj čast jer sa mnom dijeli pozornicu”. O ne, šalicu mlijeka i u krevet! Uostalom, tvoja muzika traje kao kisela voda – napisala je tada Seka na Iksu.

– Možda je Seka Aleksić moj fan. Čim prati moj rad, za njega to znači da voli ono što radim – rekao je medijima.

Vojaž je pokušao da reketira i Seke jer ga je nervirala njena izjava u vestima kako su se vlasnici pojedinih klubova žalili na pevače jer su digli cene nastupa, te da su čak i zatvorili klubove zbog toga.

– Vlasnici kluba skočili su sami sebi u želudac. Godinama ste plaćali sve te ljude za kojima sada kukate. Plaćala je razne likove koji puštaju naše pjesme na USB i angažirala pjevače da pjevaju s njima – napisala je tada.

“Pjevamo s USB-a. Pa što… moja glazba nije da bend svira. Ono što mi se ne sviđa je pokušaj ocrnjivanja nove generacije jer mi nastupamo s USB-a. Da, nastupamo s USB-a ali naše vojaže su stvarno trenutno najpopularnije – odgovorio je Vojaž starijem kolegi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here