Pjevačica Rada Manojlović i danas njen bivši partner i kolega Milan Stanković u dobrim su odnosima, iako rastanak nije bio najlakši.

On mi je i tada bio sve. A s njim sam mislila da će to biti do kraja života. Bio sam sto posto siguran. Voljela sam ga i on je volio mene. Jako smo se voljeli. Bili smo pet godina u vezi, prisjetila se Rada.

– Ne mogu reći da je on kriv, kao ni da sam ja. Raskid je izgledao grozno. Toliko grozno da ni ne znam je li bilo dobro. Nikada se nismo ni maknuli. Živjeli smo zajedno do posljednjeg dana i sve je bilo u redu.

Ali nekako, možda sam svojim ponašanjem i bebom od njega napravila (ne dijete, zapravo) ali dobro, majku; Možda sam malo izgubila osjećaj za čovjeka”, rekla je Rada.

Pjevačica nikada nije skrivala svoje partnere, pa je tako osim veze s Milanom, u centru pažnje bila i afera s još jednim kolegom, Harisom Berkovićem, no za prekid s Milanom kriv je košarkaški skaut Momir Gajić.

– Desilo se da sam se zaljubila u drugu. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugoga. Na kraju sam pogriješio što sam počeo razmišljati o nekom drugom. Htio sam se ubiti.

Bilo mi je tako teško jer se u meni borila strast koja kao da se probudila i nešto, neko… Ne, nije krivnja, ali znala sam da neću imati ni s kim drugim.

Osim toga, prva ljubav iz mladosti ostala joj je kao slatka uspomena, Rada priznaje da su njeno ponašanje i hladni odnosi prekinuli vezu.

– Kad se prehladim, jednostavno se prehladim i to niti ne skrivam. Vrlo sam uočljiv u promjeni ponašanja. Jednostavno, nešto nije bilo u redu; bilo je očito. I jako mi je žao što sam dopustio da neke strasti prevladaju.

Ponavljam, ne mogu požaliti. Svatko je unio nešto u moj život, neko iskustvo, a iz svakog odnosa – rekla je Manojlović – nešto sam naučila.

 

 

 

 

Za ovaj recept potrebna su vam 2 jaja, sol (prstohvat), vanilin šećer (8 g), šećer (50 g), ulje (80 ml), mlijeko (80 ml), brašno (180 g), prašak za pecivo ( 10 g), 1 jabuka, sok od pola limuna i žličica šećera.

PRIPREMA: Počnite s pripremom jabuke. Ovo gotovo ogulite i narežite na tanke ploške. Stavite kriške u manju zdjelu. Kriške pokapajte sokom od 1/2 limuna i pospite jednom žličicom šećera. Dobro promiješajte i ostavite sa strane.

Ulijte jaja u veliku zdjelu i dodajte prstohvat soli, vanilin šećer i kristalni šećer. Snažno tucite dok ne postane vrlo blijedo i pahuljasto. Ulijte ulje i mlijeko, dobro umutite. Miksajući postupno dodajte u smjesu od jaja s brašnom pomiješanim s praškom za pecivo da dobijete glatku smjesu bez grudica. Nemojte previše miješati kako bi ostalo svijetlo. Pažljivo umiješajte narezane jabuke pazeći da se ne pomiješaju.

Zagrijte pećnicu na 180°C. Uzmite tepsiju veličine 20×20 cm i obložite papirom za pečenje. Smjesu izliti u pripremljen pleh. Stavite u prethodno zagrijanu pećnicu i pecite 25 do 30 minuta ili dok ne porumeni. Napravite probu tako da zabodete ražanj u sredinu; trebalo bi izaći suho.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here