Goga Sekulić otvoreno je rekla da njen sin Vasilije ima problema. Pjevačica je otkrila da njezina nasljednica zaostaje u razvoju. Kada je primetila prve znakove, momentalno je odlučila da se iz inostranstva vrati u Srbiju, tražeći pomoć kod najboljih stručnjaka.

Sekulićeva je istakla da je u dobrim odnosima sa Urošem, ocem njenog sina, i zajedno pomažu da Vasilije napravi sve što je potrebno za njegov razvoj. Dodala je i da je klinac već dobio stan u Dubaiju na poklon.

– Sada ću reći samo će se njegov tata možda uzrujati. Od oca je dobio stan u Dubaiju. Tata mu dolazi iz Zuricha na rođendan.

Meni je najvažnije da su oba roditelja tu, to je to, djecu treba što više poštivati ​​i voljeti da oba roditelja sudjeluju u odgoju djeteta, smatra ona i otkriva kakav je odnos s bivšim mužem

“Imamo dobre odnose, jako korektne. Voljela bih da tako i ostane”, zaključila je Goga Sekulić i u jednom trenutku progovorila o nekretninama.

Ide: pošto se pjevači hvale kako imaju puno nekretnina, reći ću i ja. Imam dva stana i auto. Stan na Vračaru vrijedi 300.000 eura. – Uredno sam platila porez na to – uz osmijeh je rekla Goga u emisiji Premier Viked Special.

Ona i njezina vlastita sestra slučajno su dodatno nasljednice ogromnog bogatstva u Crnoj Gori

– Moja sestra je dobila kuću na moru, a ja planinu u Mojkovcu – ispričala je Goga u emisiji Zvezde Granda Specijal. — Ne planina, više brežuljak — ne doslovno, ali nikad mi nije dopušteno reći kakav je to humak. Veliko je mnogo hektara.

– Malo raftinga, dobro. Mislim da se na kraju povuče i mora se nešto raditi, valjda ću pjevati s brda”, našalila se.

 

 

 

Brak je veza muškarca i žene kao znak njihovog jedinstva, koje je u svojoj srži odraz jedinstva između muškarca i žene. Ovaj Božji dar podario nam je nitko drugi nego sam naš Stvoritelj. Budući da su stvoreni na njegovu sliku, i muškarac i žena su stvoreni da se ujedine u jedno tijelo— čime im je omogućeno da se “plode i množe” (kao što je navedeno u uvodna dva poglavlja u Knjizi Postanka).

Muškarci i žene jednaki su u Božjim očima kao Njegova djeca; međutim, oni imaju razlike koje im daju sposobnost ponuditi sebe i prihvatiti druge kao dar. Izveden iz dizajna u vrijeme stvaranja, brak je institucija (s mnogim implikacijama) koja je vrlo važna – savez koji je svet iznad svega.

Štoviše, Katolička crkva drži da je valjani ugovor između dvoje krštenih sakrament, koji utjelovljuje srž spasenja i označava Kristovu ljubav prema njegovoj Crkvi (usp. Ef 5,25-33). Svaki brak uključuje c’est a dire sklapanja saveza jedno s drugim. To znači da mora postojati neka razmjena ili sporazum koji ih povezuje kao muža i ženu.

U području sakramentalne ženidbe, par zajedničkim dogovorom uspostavlja ovaj savez Božje ljubavi i s njom. Privolom supružnika nastaje brak. Ovo je veza koja spaja muškarca i ženu kao muža i ženu. Također je potvrđena i ima snagu iz Božje ljubavi jer je to sakramentalni brak.

Veza je monogamna i doživotna, uspostavljena od Boga i neraskidiva. U latinskom obredu Latinske crkve svećenik ili đakon uzima suglasnost para u ime Crkve s još dva službena svjedoka (kumovi), a zatim cijela nazočna zajednica čini službenika ovog sakramenta. Još jedna razlika nalazi se u istočnim crkvama gdje se sakrament dijeli nakon obostranog pristanka između para i povrh svećenika koji ih je blagoslovio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here