Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca je Branislav Lečić, s uspješnom desetljećima dugom karijerom; međutim, njegov privatni život, posebice ljubavni, pun je takvih trzavica.

Bio je u dobrim odnosima s obje svoje bivše supruge nakon što su se dva puta razvodili zbog zajedničke djece iz tih brakova. U to vrijeme on je u vezi s trideset godina mlađom ženom – docenticom koja je bila uz njega u najtežim trenucima njegova života.

Prvo je bio u braku s Ivanom Vujadinović, koju je upoznao na skijanju na Kopaoniku. Iako je bila 18 godina mlađa, među njima je odmah planula ljubav, a Lečić je čak 1994. godine od patrijarha Pavla tražio dopuštenje da se vjenča u crkvi. Par je 1998. dobio sina Ivana, a dvije godine kasnije kćer Anu.

Nažalost, brak je okončan 2007. godine; navodno, kako su mediji nagađali, jer je Ivana bila u vezi s jednom stjuardesom koja je bila 15 godina mlađa. Ivana je kasnije pronašla sreću s petnaest godina mlađim partnerom s kojim je dobila još tri kćeri, a peto dijete rodila je u 44. godini.

Nakon razvoda od Ivane, Lečić će 2008. godine upoznati voditeljicu Ninu Radulović koja je od njega bila mlađa 31 godinu. Vezu su u početku tajili, ali kasnije su saznali da je Nina trudna. Majka voditeljice prihvatila je njihovu vezu; njezin je otac, međutim, isprva bio skeptičan jer je tu vezu smatrao “društveno neprikladnom”.

Popustio je samo zato što mu je bila najvažnija sreća njegove kćeri. Njihovo vjenčanje održano je 2010. godine, a 2012. godine dobili su sina Lea. Lečić je otišao na porođaj, a potom je tri dana slavio i izjavio da želi još jedno dijete: to pokazuje koliko uživa u ocu.

Ali brak s Ninom nije dugo potrajao. U srpnju 2015. pojavit će se slika na kojoj Lečiću u krilu sjedi starleta Atina Ferrari. To je izazvalo veliki skandal. Objasnio je da je ne poznaje, a Nina mu je povjerovala; ali ovo je bio jedan od događaja koji ih je dodatno udaljio kao par.

U studenom 2016. Nina i Branislav objavili su zajedničku izjavu za časopis Hello, u kojoj su izjavili da žive odvojeno jer su se udaljili jedno od drugog. Iako su podnijeli zahtjev za razvod braka, ostali su prijatelji i veliki saveznici, posebno za sina Leva. Krajem 2016. s Branislavom je potpisala papire za razvod. 2017. godine službeno se razvela od njega. Vraćen joj je sin, kao i stan na Dedinju za koji su mediji tvrdili da košta 260.000 eura.

U medijima se šuškalo da je do razvoda došlo zbog Lečićeve navodne veze s glumicom Marijom Vicković. Ona je to, međutim, demantirala. S druge strane, potvrdila su se kasnija nagađanja o Nininoj vezi s tenisačem Filipom Krajinovićem.

Unatoč svim nedaćama, Lečić je pronašao sreću u ljubavi. S 30 godina mlađom učiteljicom crtanja i slikanja Jelenom u vezi je četiri godine. Branislav je istakao da mu je Jelena bila ogromna podrška u teškim trenucima i da je uvek uz njega kada mu je najpotrebnija.

Kad su u pitanju prijašnji brakovi, Lečić ne krije da ga žalosti što nije uspio sačuvati obitelj kao što su to učinili njegovi roditelji. Priznaje da i sam snosi dio krivnje za krah brakova, ali smatra da su za razvode uvijek krive obje strane. S druge strane, ponosan je što je odabrao “pametne žene” jer shvaćaju da se moraju čuvati od samoponižavanja kroz djecu i izbjegavati sukobe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here