Radmila Živković ispričala je svoje emotivno iskustvo snimanja sa Ljubišom Samardžićem, prisjećajući se minuta koje su joj izmamile suze i bol. Ona je gostujući u “Sceniranoj” progovorila o svemu što se tiče snimanja filma “Naiva” navodeći da je imao jako jaku scenu. Naime, nezaboravni trenutak Ljubiše Samardžića nije trebao biti ovakav ovdje.

Publika je scenu obrane u filmu vidjela samo kao scenaristički trenutak. Istina iza toga bila je daleko grotesknija. Glumica je otkrila što je sve napravila kako se ne bi morala osvećivati ​​kolegi.

U originalnom filmu “Naiva” slikar ju je na umjetničkom djelu trebao prikazati s golim grudima. Imala je bluzu napravljenu od šantunga, što je vrsta teškog i grubog svilenog materijala. Koliko god njegov nastup na probama bio precizan, počeo je otkopčavati i pokušavati skinuti kostim čim su se upalile kamere.

Čvrsto je uhvatila bluzu objema rukama dok se scena odvijala, ne mogavši ​​je zaustaviti. Kad je scena završila, bluza je povučena tako snažno da se poderala, poprskavši joj krv po ramenima. – Plakala sam, ali ne pred njima – priznala je glumica.

Radmila Živković deset godina kasnije za to dvoje imala je druge planove. Bilo je to prije dvadeset godina kad smo se upoznali na jednom projektu. Te sekunde ga je tukla kišobranom dok se nije onesvijestio.

Rekao sam kolegi da ne prekida jer sam ga baš htio udariti. Zoran Cvijanović ga je držao podalje, a moj fokus je bio isključivo na Ljubiši Samardžiću. Dok ga neki obožavatelji iz crne zemlje podržavaju, to se pretvorilo u pravu priču, ispričala je glumica za Kurir TV. Susret s Ljubišom Samardžićem, prisjetit će se mnogi, svakako se nije trebao dogoditi na ovaj način.

U sceni u filmu u kojoj se morala braniti, glumica je primijetila da je ono što su ljudi vidjeli dok su gledali bilo scenarizirano, iako je u stvarnosti bilo puno zlokobnije. “Krenuo sam za svojim kolegom. U originalnom filmu ‘Naiva’, umjetnik koji me namjeravao portretirati predstavio je estrih kao portret golih grudi.

Napravio sam bluzu od šantunga, što je vrlo debela i gruba svila. Na probi, sve je napravio u redu, ali sam joj onda za vrijeme snimanja objema rukama povukao bluzu tako da je nisam spriječio da se skine.

Bolno je istegla ramena od napora, ali ne u njihovom prisustvu – rekla je glumica. Nakon dva desetljeća čekanja na odmazdu, ponovno smo se okupili za suradnju u Osveti Radmile Živković. U konkretnoj sceni, tukao bih ga kišobranom dok se ne bi onesvijestio.

Rekao sam kolegi da se ne brine jer ću ga i sam jako snažno udariti. Moji udarci bili su usmjereni prema Ljubiši Samardžiću, kojeg je od mene štitio Zoran Cvijanović. Glumica možda traži utjehu u anonimnosti, ali oprostite; taj brod je isplovio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here