Pjevačica Nina Badrić smršavjela je na dijeti Novaka Đokovića. Slavna pjevačica danas je u 60-ima, a mnoge zanima kako održava tako besprijekornu figuru. Umjetnica je imala dobro dokumentirane oscilacije težine, a svojedobno je podijelila i svoj pristup tim viškom kilograma.

Posebno je napomenula da joj je ova dijeta pomogla ne samo da smršavi, već joj je dala i više snage.

Jednom je Nina komentirala: “Postigla sam savršenu ravnotežu s načinom na koji jedem uključujući i hranu, moja koža i kosa izgledaju zdravo, a imam toliko fizičke energije od svih prethodnih godina da malo pazim što jedem.

Oponašam dijetu Novaka Đokovića već duže vrijeme, već mnogi moji prijatelji godinama prate ovaj način života misle da se sve drži.

Moja fizička i mentalna snaga udvostručila se. Osjećam se odlično Fantastično, poletno, energično i moćno. Potičem sve da ojačaju svoj imunitet zdravom prehranom koja rezultira nedostignutim gubitkom kilograma jer to je način života; doista vam može promijeniti život na bolje, bez ikakve sumnje.

Dobrobiti su zaista nemjerljive. Nakon što je iz prehrane izbacila meso, primijetila je drastične promjene kako u energiji tako iu izgledu.

Pjevačica je prije imala 83 kilograma, no uspješno je skinula njih 20, čime je svoju trenutnu težinu popela na 63. “Prestala sam jesti meso i počele su se događati promjene na tijelu… zadovoljna sam svojom težinom, sada se osjećam bolje.

Kad jedem meso prije, poslije da bih od umora trebala spavati dva sata, sad mi je slatko i lagano, čak mi je i maserka u salonu rekla da je koža bolja”, objasnila je pjevačica.

Kaže da je smanjila tijesta i prestala jesti slatkiše, ali i izbacila gazirana pića. “Potpuno sam izbacila gazirana pića i smanjila unos tijesta sve do danas. S vremena na vrijeme priuštim si tjesteninu ili pitu.

Izbacila sam i slatkiše iz prehrane. No, kad me uhvati želja za čokoladom, jaki porivi i sve to, dopustim si dva-tri kvadrata“, kaže Nina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here