Kako biste poboljšali svoje financije, učinite sljedećih deset stvari:

1. Kada podnijeti zahtjev za zajam ili tražiti povišicu? Najpovoljnije vrijeme za traženje povišice je srijeda tijekom dana. Ne posuđujte novac prijateljima i obitelji u utorak. Obično se vjeruje da se krediti odobravaju ujutro (budući da večer/noć financijska aktivnost može privući lošu sreću).

Smanjite zahtjeve za posudbom i više se oslonite na pravovremenu pomoć potrebitima. To će ih potaknuti da vam vrate u naturi.

2. Plaće treba odmah osigurati. Dakle, zarađeni novac treba da “voli” vašu kuću, ne trošeći dinare na dan realizacije plate. Cijelu količinu ostaviti preko noći kod kuće.

3. Što je još neposuđeno od susjeda?

Ne daj bližnjemu ni kruha ni soli; vjeruje se da bi to prenijelo vašu financijsku sigurnost u njihov dom.

4. Potpune smjernice za upravljanje proračunom Suzdržite se od zviždanja u zatvorenom prostoru i brisanja mrvica sa stola rukom, jer te radnje izbacuju blagostanje iz vašeg kućanstva.

5. Kada džepovi generiraju bogatstvo? Stavite male novčanice u džepove odjeće obješene u ormar.

Valuta se ne želi stavljati u izlizane džepove ili izlizane gumbe.

6. Konvencionalna vjerovanja o metlama

Para u kući nastaje tako da se metla postavi s drškom prema dolje.

7. Napraviti trokut od 10 dinara

Napravite trokut tako da presavijete novčanicu od 10 dinara i stavite je u najmanju pregradu novčanika.

Također, u novčaniku držite novčić za sreću — prvi novac koji ste ikada zaradili ili onaj koji vam je poklonila ljubazna osoba. Ova bilješka mora ostati netaknuta; to je talisman sreće.

Trošenje uzrokuje “bijesnost” novca, što je blokada njegovog protoka prema vama.

8. Držite novčiće Uvijek provjerite ima li u novčaniku nešto novčića; nemojte ga potpuno očistiti od promjena. Sva sredstva bi trebala teći prema “glavi” vlasnika.

9.Ne izvlačite sreću po cijenu drugih. Prava sreća ne dolazi od dobitaka na kocki, nepošteno stečenog bogatstva, neočekivanih dobitaka ili gubitaka. Bolje ga je dati potrebitima ili ga jednostavno raznijeti.

Imajte prostranu torbicu. Držite tu novčanicu velikog apoena u kući godinu dana – ona će upiti vašu energiju i privući vam bogatstvo. Uz ove propise tako jasno o vašoj disciplini, gledajte kako se vaše financije poboljšavaju – i veći prosperitet koji dolazi ravno u vaše kućanstvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here