Jelena Karleuša sebe naziva balkanskom divom. Poznata je po svom jedinstvenom stilu i mnogi je smatraju modnom ikonom. Ne tako davno objavila je dva albuma nakon tako velike pauze; bio je to, bez sumnje, pravi dar svim njezinim obožavateljima.

Voli modernu glazbu, ali voli i tipične kafanske pjesme. Objavljeno je da kada je Jelena Karleuša u pitanju, suzdržavanje nikada nije opcija; pogotovo ne kad pjeva na svadbama.

To je ponovljeno prije nekoliko mjeseci. JK je u emisiji Zajedničko putovanje sa Milovanom otkrila da nikada nije išla na svadbe, žurke, rođendane i kafane. Kaže da nikada nije bila pozvana jer nije vjerovala u dopuštanje umjetnicima u usponu da vode druge koji profitiraju od njihovih nastupa – nauštrb njihovog dostojanstva i profesionalizma; posebno za žene.

Dobivanje novca čini da se osjećam vrlo ponizno; Nikada u životu nisam izravno dobio novac, čak ni u slučaju tantijema. Ovaj osjećaj se još više potvrđuje kada gledam izgladnjele pjevače kako pjevaju na vjenčanjima samo da bi im se samo dva dana kasnije natrpala gotovina na tijela i ruke, prema njezinim riječima, takvo ponašanje je duboko ponižavajuće, zaključila je.

Unatoč onome što mnogi misle, postoji video dokaz koji dovodi u pitanje ovu ideju. Jelena Karleuša se 1995. godine itekako pokazala pjevajući na jednoj romskoj svadbi. Osim toga, tom prilikom pjevala je i njezina kolegica Snežana Babić Sneka. Tek gošća na jednom svadbenom domjenku, Jelena doživi jedno iznenađenje nakon što je pozvana da pjeva.

U videu se vidi kako pjeva obradu omiljene pjesme Sinana Sakića “Sudbina me šalje na put”. U jednom trenutku publika je ovacijama zaigrala i podigla je u stolcu. Teško je odoljeti iskušenju karaoka kada imate električnu atmosferu i vaš glas dobro rezonira s melodijom.

Biografija: Jelena Karleuša Tošić rođena je 17.08.1978. Ona je vrlo poznata srpska pjevačica koja je poznata po svojim nečuvenim pjesmama i čestim promjenama imidža koje su joj dale popriličnu slavu i moć.

Štoviše, Karleuša je pažnju medija privukla svojim otvorenim stavovima i povremenim kontroverzama. Najveća srpska ženska e-pop zvijezda na društvenim mrežama, sa nevjerojatnih 2 milijuna pratitelja samo na Instagramu, Karleuša je prema njemačkom časopisu Fokus koji ju je prozvao “Balkanskom Madonom”, a magazin V koji ju je usporedio s Lady Gagom. Jelena Karleuša rođena je 17. kolovoza 1978. u Beogradu, SFR Jugoslavija, a odrasla je u novobeogradskom naselju Fontana.

Njena majka Divna Karleuša bila je istaknuta voditeljica na Radio Beogradu, dok je njen otac Dragan sada umirovljen nakon što je služio kao kapetan u MUP-u Srbije. On je naime vodio tim koji je istraživao slučaj čuvenog kosovskog klanja 1999. godine te dio akcije Sablja 2003. godine. Karleuša je svoje školovanje ostvarila u Zemunskoj gimnaziji gdje je pohađala glazbenu školu i sudjelovala kao članica zbora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here