Miran dom Radoša Bajića idealno je utočište za svakog člana njegove obitelji. Nadaren za mnoge oblasti, Radoš Bajić uspio je steći veliku popularnost kao glumac, redatelj i scenarist. Brojne su nagrade dodijeljene za njegov doprinos industriji, a on će imati zvjezdanu budućnost.

Unatoč brojnim profesionalnim uspjesima, Bajiću je obitelj iznad svega. Skladan obiteljski život često se prikazuje na društvenim mrežama. Mnogi ga smatraju najbogatijim glumcem, no to se ne mjeri materijalnim bogatstvom. Njegovo pravo blago leži u domu sa svom djecom. Bzjić živi u veseloj trospratnici u mirnom delu Beograda.

S njim u užurbanoj atmosferi veselja i veselja žive supruga Milena, kći Jelena i njegov sin Nedeljko s partnericom i dragim unucima Bajić – Sofijom, Lenkom, Aleksandrom i Filipom. Svakodnevno se zabavljaju u velikom dvorištu gdje trčkaraju i slobodno se igraju.

Pod utjecajem ove sretne obitelji koja živi sa svojim brojnim članovima svakodnevno muči i veliki broj četveronožnih prijatelja koji život na svom imanju svakodnevno koriste kao da bili neka vrsta stalnog odmora

Susjedi obitelji Bajić glasno govore o Radošu kao sjajnom domaćinu, često i burno pozdravljajući njegovu otvorenost i fin karakter. Ističu da je glumac otvoren svaki dan baš kao što se pojavljuje na televiziji – pristupačan, ljubazan i vječno veseo. Koliko god pohvala stizalo, Radoš uvijek napominje kako je njegova supruga Milena prava sol njihove obitelji i doma.

Obitelj je zbog njezine bolesti bila pred velikim izazovima, no Radoš je ostao uz nju, uzdajući se u svoju vjeru da će ustrajati. Obitelj Bajić tako je iz te kalvarije izašla još složnija i izdržljivija. Trenutno se u kinima prikazuje najnoviji Radošev film “Heroji Haliarda” s takvom postavom u kojoj glumi i Žarko Laušević.

 

 

 

Jetra je vitalni organ kod ljudi koji obavlja nekoliko funkcija poput detoksikacije, skladištenja energije, sinteze proteina i mnogih drugih. Međutim, često je podložna raznim bolestima koje uvelike štete organizmu. Razvoj hepatomegalije ili povećanje jetre može ukazivati ​​na neučinkovitost u obavljanju svog posla.

Ovo stanje može biti izazvano virusnim infekcijama kao što je hepatitis, nakupljanjem masnoće u jetri (poznato kao steatoza ili masna jetra), toksičnim ozljedama alkoholom ili lijekovima (ciroza) i srčanim bolestima koje tjeraju krv u jetru. Važno: Uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom prije upotrebe bilo koje biljke u medicinske svrhe.

Jetra može imati velike koristi od lovorovog lista jer pomaže u uklanjanju tjelesnog otpada, zauzvrat pomažući jetri da dobro funkcionira upravljajući njezinim aktivnostima. Osim toga, laurinska kiselina smanjuje upalu, a također je poznato da je antioksidans koji igra važnu ulogu u zaštiti jetre od hvatača slobodnih radikala, stoga se ovaj začin dobro nosi sa stanjima kao što su steatoza ili hepatitis. Biljni čaj za otečenu jetru. Ovo je bitno. 100-150 listova lovora, 5 žlica meda i 500 mililitara vode. Kako se radi: 100-150 listova lovora potopite u 500 mililitara vode.

Dodajte pet žlica meda i kuhajte dok više od pola tekućine ne ispari. Procijedite, pijte noću. Nakon dva do tri tjedna ponoviti samo zato što je jako potentan. pomaže u uklanjanju toksina Slika: Profimedia Dnevni čaj Za alternativnu manje jaku verziju, ako želite, možete se odlučiti za dnevni jednostavni čaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here