Ako vas deset ljudi prekine iz bilo kojeg razloga, uzmite u obzir i razmislite koji bi mogao biti zajednički nazivnik. To možda nije njihov nego vaš problem.

Njihovo okretanje možda je kraj toga da se ponašaš kako treba. Ova rečenica Lava Tolstoja je kratka, ali prilično poučna kako bi se izbjegao takav scenarij: “Ne mogu imati sve što volim. Ali mogu voljeti sve što imam!”

Svaki roditelj ima dužnost davati ljubav svojoj djeci, u bilo kojem obliku, jer su ona vaša “kreacija” — proizvod vašeg utjecaja. Dakle, odgovorni smo i za ponašanje naše djece; koji predstavlja završni aspekt obrazovanja.

Općenito, djeca imaju tendenciju oponašati obrasce ponašanja svojih roditelja; stoga je bitno da roditelji budu uzori i usmjeravaju svoju djecu kako da postupaju.

 

 

 

Provjerena trenutna DIY metoda, vrlo učinkovita u uklanjanju žutih mrlja i kamenca sa WC školjke bez upotrebe kemikalija. Prisutnost kamenca i neprivlačnih žutih mrlja na WC školjci jedan je od većih problema s kojima se susrećemo prilikom čišćenja WC školjke. U većini slučajeva, ovog problema može biti teško riješiti se bez dodatnog napora poput ribanja. Jaka prljavština nije uvijek razlog za skupa kemijska sredstva za čišćenje.

Učinkovit kućni lijek za uklanjanje tih prstenova pronaći ćete na o2 portalu. U vašoj kuhinji. Naći ćete neke vrlo učinkovite proizvode sa snažnim svojstvima čišćenja. Čest podsjetnik da nakupljanje i mrlje na vašem WC-u nisu rezultat svakodnevnog korištenja.

Glavni razlog za ovaj problem je korištenje tvrde vode kada puštate vodu u WC školjki, koja ima obilje soli poput kalcija, magnezija, željeza i mangana. Ali postići željene rezultate nije moguće samo korištenjem specijaliziranih osvježivača zraka i ribanjem zahoda. Osim što nema potrebe za primjenom tolike sile pri uklanjanju prljavštine. Samo koristite prave proizvode za koje ste sigurni da postoje.

Lijekovi za mrlje i kamenac kod kuće Dokazana dijeta za borbu protiv kamenca u WC školjci je soda bikarbona. Za visoko kontaminirane toalete, mješavina sode bikarbone s limunskom kiselinom—koja se odlikuje svojim antibakterijskim svojstvima, može djelovati posebno učinkovito. Pripremljeni sastav (1/3 šalice sode bikarbone + 1/4 šalice limunske kiseline) nanesite na cijelu površinu WC školjke. Ostavite da odstoji pola sata, a zatim dobro isperite vodom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here